2777
2789
عنوان

ی قانون هست برا کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست
قربونت نمیگم بده من نوشتم تا ی کتابو تموم نکردید ،بقیه رو زخمی نکنید،همین :))

اره اره میدونممم 😁منظورم اینه تابو نشه. چون من خودم فکر میکردم تابو شکنی بده بعد فهمیدم همیشه بد نی من مشاورم خوب نبود بعدهمه چون گفته بودن اگه مشاورتون بدترین ادمه هم عوض نکنین تا دی عوض نکردم دی به اجبار مامان عوض کردم والان اینقدرراضیم اگه بامشاورقبلیم بودم واقعا رورتبه ای که میگیرم ۱۰۰۰ تامیومد

بنظرم اصلا اینکار خوب نیست هیچی جز گیجی و سردرگمی نداره بهتره همون اول ی کتاب مناسب برای همه فصلا ...

ربطی به گیجی نداره ازمشاورت میپرسی بهت معرفی میکنه رو ایپد دارنلود میکنی ومیزنی بهتر ازاینه که کتابی که باهاش خوب نیستی ادامه بدی ولی این واقعا هست که کتابا هرکدوم یه فصلایی قوتشونه اما بازمبتکران کلا داغون کرده بود دیگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی همون سطح سنگین هم ی موضوعه،فقط سوالات رو مفهومی و گیج کننده کرده به چالش بکشونه من میگن تا ...

گفتم که باید پله پله بری بالا وقتی کسی از دهم تا الان که کنکوریه داره فیزیک و زیست دهم میخونه خوب نسبت به کسی که دوازدهم تازه شروع می‌کنه به خوندن‌ نیاز به منابع بیشتری داره.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

اره اره میدونممم 😁منظورم اینه تابو نشه. چون من خودم فکر میکردم تابو شکنی بده بعد فهمیدم همیشه بد نی ...

قبول دارم حرفتونو😂👌کار خوبی کردین،نه دیگه منظورم این نبود که کلا بدتریننم باشه ادامه بدید😂وگرنه از همون اول ی کتابو خوب انتخاب کنن مشکلی پیش نمیاد

اتفاقا من خودمم برا شیمی 2منبع کار کردم،اول برا اموزشی از خیلی سبز استفاده کردم،کاامل که تموم شد رفتم ای کیو

بعضی وقتام فصل ازمون میزدم

:)

ربطی به گیجی نداره ازمشاورت میپرسی بهت معرفی میکنه رو ایپد دارنلود میکنی ومیزنی بهتر ازاینه که کتابی ...

خو منم دارم میگم از همون اول ی کتاب مناسب انتخا کنهه😂بعد نیاز نباشه وسط راه دوباره کتاب عوض کنه

حالا کار به معیارای انتخا کتاب ندارم کلا

وگرنه من خودم مشاورم اول سطحمو پرسید

بعد چندتا کتاب معرفی ،رفتم نمونهاشو دیدم،فهمیدم با کدوما بهتر رابطه میگیرم،من حتی طرز نوشتن ،فضای کتاب ،جنس و رنگ کاغذ و مدل تایپم برام مهم بود

چون ادمیم کلا تمرکزم بهم میخورع

:)

خو منم دارم میگم از همون اول ی کتاب مناسب انتخا کنهه😂بعد نیاز نباشه وسط راه دوباره کتاب عوض کنه حا ...

به منم خو گفته بود مبتکران منم ۲ سال مبتکران داشتم راضی راضی دوازدهم ولی خراب کرده بود بهمن جون.