میگه تست به وجود نمیاد و از بین هم نمیره،فقط از یک کتاب به کتاب دیگه منتقل میشه😂پس انقد دنبال کتاب تست جدید نباشین،همون قبلیارو خوب کار کنید،سوالات هایلات دار
یا اونایی که مشخص کردین
بهتره ی کتاب رو کامل کار کنید،تا اینکه 3تا کتابو زخمی کنید:))))))))
قبول ندارمم سر شیمی همه کتابارو سردوازدهم امتحان کردم ازهرکروم یه فصل مسائل و ص غ. ازمون موج ازمونم کامل زدم بعدم رفتم بانک تست ازمون های مختلف ودیدگاه های مختلف و شیمی ام خیلی خوب شد توکنکور نجاتم داد.
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
نمیدونم،ولی من هرچی تو سوالای کتابا هست میبینم ،فقط به شکلای مختلف تغییر دادن ولی خب نمیگم فقط ی کت ...
نه بابا واقعا ای کیو شیمی با مبتکران فرق داره پینوکیو با خیلی سبز فرق داره ولی بهترزن کاراینه ازمون زیاد بزنن یک کتاب سطح متوسط رو به بالا بعد فقط ازمون
اما دلیل نمیشه اگه یکی کتابی روخردی مثل خودم بعد اسید وبازش خوب بود الکتروش نه باهمون ادامه بده میتونه بره کتاب دیگه روامتحان کنه ونترسه اصلا ازازاینکار