2777
2789
عنوان

ی قانون هست برا کنکوریا

269 بازدید | 22 پست

به اسم قانون تست

میگه تست به وجود نمیاد و از بین هم نمیره،فقط از یک کتاب به کتاب دیگه منتقل میشه😂پس انقد دنبال کتاب تست جدید نباشین،همون قبلیارو خوب کار کنید،سوالات هایلات دار

یا اونایی که مشخص کردین

بهتره ی کتاب رو کامل کار کنید،تا اینکه 3تا کتابو زخمی کنید:))))))))

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سطح فرقردارع

همونه،فقط سوالات رو میپیچونن

کسی که تسلط خوبی به اون موضوع داشته باشه ،میتونه جواب بده

مث همین نهاییای امسال

انقدر هم که میگن سخت نیست،همون کتابهااا،سوالات نهایی قبله،فقط پیچوندنش،مفهومی تر کردن

قبول ندارمم سر شیمی همه کتابارو سردوازدهم امتحان کردم ازهرکروم یه فصل مسائل و ص غ.  ازمون موج ازمونم کامل زدم بعدم رفتم بانک تست ازمون های مختلف ودیدگاه های مختلف و شیمی ام خیلی خوب شد توکنکور نجاتم داد.

قبول ندارمم سر شیمی همه کتابارو سردوازدهم امتحان کردم ازهرکروم یه فصل مسائل و ص غ.  ازمون موج ا ...

نمیدونم،ولی من هرچی تو سوالای کتابا هست میبینم ،فقط به شکلای مختلف تغییر دادن

ولی خب نمیگم فقط ی کتاب کار کنین😂میگم بچها تو سه هفته میخوان برن ایکیو بخرن شروع کنن

هر کتابی برای یه سطحی مناسبه از ضعیف تا قوی 

باید پله پله بری بالا......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

هر کتابی برای یه سطحی مناسبه از ضعیف تا قوی  باید پله پله بری بالا......

بله

ولی همون سطح سنگین هم ی موضوعه،فقط سوالات رو مفهومی و گیج کننده کرده به چالش بکشونه

من میگن تا ی کتاب رو کامل تموم نکردین ،بقیه رو زخمی نکنین

نمیدونم،ولی من هرچی تو سوالای کتابا هست میبینم ،فقط به شکلای مختلف تغییر دادن ولی خب نمیگم فقط ی کت ...

نه بابا واقعا ای کیو شیمی با مبتکران فرق داره پینوکیو با خیلی سبز فرق داره ولی بهترزن کاراینه ازمون زیاد بزنن یک کتاب سطح متوسط رو به بالا بعد فقط ازمون

نه بابا واقعا ای کیو شیمی با مبتکران فرق داره پینوکیو با خیلی سبز فرق داره ولی بهترزن کاراینه ازمون ...

قربونت نمیگم بده

من نوشتم تا ی کتابو تموم نکردید ،بقیه رو زخمی نکنید،همین :))

اما دلیل نمیشه اگه یکی کتابی روخردی مثل خودم بعد اسید وبازش خوب بود الکتروش نه باهمون ادامه بده میتو ...

بنظرم اصلا اینکار خوب نیست

هیچی جز گیجی و سردرگمی نداره

بهتره همون اول ی کتاب مناسب برای همه فصلا و بخشا پیدا کنه ،که هم به سطحش بخوره

هم اموزش خوبی داشته باشه