2777
2789
عنوان

حجم سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3546 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ادبت خوشم اومد

ممنون

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اگه دوس داشتی قبول کن عزیزم

شرمنده نمیتونم.اینجا باکسی دوست نیستم ونمیتونم دوست باشم😊

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
عشقمی ❤️ هرجور راحتی

فدات .امیدوارم ناراحت نشی❤️

قرص سیپروترون کامپاند مصرف میکنم دکتر داده یکی دو سایز اضافه کردم

دکتر برای درمان بیماری تجویز کرده یا صرفا برای افزایش سایز؟ عوارضی نداشته تا الان عزیزم؟

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
دکتر برای درمان بیماری تجویز کرده یا صرفا برای افزایش سایز؟ عوارضی نداشته تا الان عزیزم؟

برای درمان تنبلی تخمدان داده قرص جلوگیری هم هست عوارض انچنانی نه فقط عصبیم کرده

متاهله لابد والا ماساژ کوجیکش میکنه

واسه خواهرم تاثیر داشت نمیدونم دیگه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها