2777
2789
عنوان

هنوز نتونستم به شوهرم بگم پول بده

454 بازدید | 34 پست

بچه ها من تازه عقد کردم هزاربا م تاپیک زدم چطوری به شوهرم بگم پول بریزه برام ولی اصلا روم نمیشه بهش بگم😭خرجمم زیاده لباس و باشگاه و لیزر و این چیزا اوضاع مالیمم بده دارم جهاز میخرم

اصلا به روی خودش نمیاره منم روم نمیشه بگم😭چی بگم بهش

پیام بده  بگو بهش

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش اشاره کن ک باید بری مثلا لیزر 

یا مثلا خرید داری بگو‌باهم بریم 

یا بهش زنگ بزن بگو‌عزیزم من کارتم‌موجودیش کمه شهریه میخوام بدم فردا هم لیزر دارم انقد  نیاز دارم

ایشالا ک خیره

مثلا چقد بگم؟

مثلا  چون بار اوله بگو   ۵۰۰ تومن یا یه تومن برام بریز به حسابم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اخه همینجوری همش میگه از ازدواج پشیمونم😭اگه بگم پول بده میترسم کلا زده بشه

واا عجب ادمیه 😑😑

It's like all of my life everyone has always told me,"you're a shoe,you're a shoe,you're a shoe" And then today i just stopped and i said "what if i don't want to be a shoe? What if i want to be a purse? Or a hat.