2777
2789
عنوان

چرا مردا زنای بداخلاق رو دوست دارن

460 بازدید | 29 پست

یعنی من هرجا دیدم آدم گنده اخلاق بوده خانم شوهرش بیشتر بهش عشق میورزیده حالا منی ک اینقد احساسی ام و اینقد ب شوهرم محبت میکنم اصلا نمیاد سمتم براش مهم نیست حواسش بهم نیست چرااااا اخه کسی اگه میدونه علتشو بگه لطفا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا برعکسه

بخدا قسم من له له میزنم برا اینکه شوهرم بهم محبت کنه و نمیکنه حالا خانومایی رو میبینم و شوهراشون همش بغلشون میکنن بوسشون میکنن باز خانوما میگن نکن بدم میاد یا فلان 😐😐😐

به خاطر اینکه همش مراقبن بهش بد نگذره که غر نزنه بد اخلاق نشه همه چی طبق میلش باشه...

ولی اونایی که احساساتی و صبورن نگرانشون نیستن حس میکنن اینا همیشه توی مدارن و هیچوقت ازش خارج نمیشن و به خودشون اجازه میدن هرکاری دوس دارن بکنن چون مطمئنن تو صبوری و تحمل میکنی

حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)

همیشه اینجوری نیست من گند اخلاقم همسرم دقیقا همینطوره اصلا صبور مهربون عاشق اووووو

اما رفیقم گنداخلاق هست ن ب اندازه من شوهرش اعصاب نمیزاره براش اصلا

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

بخدا قسم من له له میزنم برا اینکه شوهرم بهم محبت کنه و نمیکنه حالا خانومایی رو میبینم و شوهراشون همش ...

هعی ، کلا آدم هرچی محبت کنه پیش طرف انگار زیادیه همه هم تجربه اش کردیم ولی برعکس به کسی اگه محل نزاری همینطور میاد دنبالت ، خیلی واقعا چیز چرتیه

ببینید باید بدونید چه موقع با اقایون محبت کنید، چه موقع تنهاش بزارید مردا بعضی وقتا فقط میخلین تنها ...

نه عصبی نمیکنم محبت میکنم بعد میبینم اون اصلا عین خیالش نیست خیلی گریم میگیره