2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییییییی تاژه ی بخش کوچیکی بوده معتاد توهمی با همه هست   پویان پوشنده🧑‍🦯

فدا سرت زیبا😂

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

دقیقا یکی شبیه این تو زندگی من بود حتی قیافشون هم یکم شبیه ،یعنی عذابی به من داده و میده  انشالله برن به درک مطمئننا اینا زاده شیطونن ،وگرنه آدم چقدر می‌تونه بی وجدان روانی باشه 

خوب کردی رسواش کردی 

ارامشو ازم گرفت بازیم داد 

هیچی نداشت باز دوسش داشتم  براش عین مادری بودم انقدد ک هوا اینو داشتم هوا کسیو‌نداشتم همش یهم میگقت داری خیانت میکنیییی حتی برا خواباشم باید جواب پس میدادم میگقت تو خواب داشتی خیانت میکزدی یهمممم 

بعد  من سه ساعت توضیح میداددممم بعدا یکی از اکساش بهم پیام داد گفتتتتت 

این با منم ایطو بوده عید پیام داده بذگزد دلم برات تنگ شدهههههههه اونوخ عید با من بود

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
اسمش چی بود؟اهل کجاس؟؟ اکس منم همینجوری بودددد گل میکشید،سیگار میکشید دروغ میگفت ووو....

پویان پوشنده اهل لرستان خرم اباد

دوستان دستام دارن میلرزن قلبم تیکخ تیکه شده بی حس ب هر ادمییی و پسریییی 

خدا ب سر هیچ دختری نیاره همچین  ادمیووووو حتی برا دشمنمممم نمیخواممممممم

ارامشو ازم گرفت بازیم داد  هیچی نداشت باز دوسش داشتم  براش عین مادری بودم انقدد ک هوا این ...

واااای چقدر یه آدم میتونه سم باشه حالا خوبه مالی ام نبوده ما دخترا واسه کسی ک دوسش داریم صدمونو میزاریم بعد اینو نگا

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌