2777
2789

هنوزم با استرس از خواب بیدار میشم گوشیو چک میکنمممممم چون همششش بهم استرس میدادد واسه خوابمم باید جواب میدادم چون یکم بیشتر میخوابیدم میگفت داری خیانت میکنییییییی😐😐😐

راضیه هستم☀️لایکم نکن لطفا
واااای چقدر یه آدم میتونه سم باشه حالا خوبه مالی ام نبوده ما دخترا واسه کسی ک دوسش داریم صدمونو میزا ...

لیاقت نداره باید یکی گیرش بیادددددددد تیغش  بزنه البته پولیم نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش چی بود؟اهل کجاس؟؟ اکس منم همینجوری بودددد گل میکشید،سیگار میکشید دروغ میگفت ووو....

این اصفهانم بوده قشمم بوده خرم ابادم بوده وای خدا بهت صبر بده ولی اکس من صد لول داغون تر بوده

کاش همه دخترا جسارت تو رو داشتن آدمای سممی زندگیشون رسوا میکردن تا یه دختر بیگناه، ساده اسیر این افر ...

الان من خیلی جسارت دارم؟😂کار خوبی کردم؟ تازه اولشه 

کارما ب کنار تا بلایی سرش نیارم زهر خودمو نریزم ول کن نیستم

الان من خیلی جسارت دارم؟😂کار خوبی کردم؟ تازه اولشه  کارما ب کنار تا بلایی سرش نیارم زهر خودمو ...

من این بلا سر اون حروم زاده بیارم حکم قتل خودمو دادم ،والا جسارت میخواد من که ندارم

من این بلا سر اون حروم زاده بیارم حکم قتل خودمو دادم ،والا جسارت میخواد من که ندارم

اینم وحشیههه ولی من وحشی ترم حق نداره کسی باهام بازی کنه کسی باهام بازی کنه باهاش بازی میکنم

پویان پوشنده اهل لرستان خرم اباد

وای ابروش رفتتتتتت... ای پویان پوشنده بری زیر تریلی بپکی هیییییی  

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨