2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنین 😭

107 بازدید | 16 پست

من   با پارتنرم کات کردم خواستگار قبول کردم  ت شرایط خیلی بدی بودم نمی‌دونستم باید وکار کنم اظطراب خیلی وضعیت بدی داشتم دگ اونقدر  سخت بود  بی توجهی افسردگی گرفتم یجوری  الانم عقد کردم نمیدونم چ حسی دارم فق میخوام بخوابم  حوصله هیچ کاری ندارم واقعا نمیدونم چجوری باید  زندگیم ایدعال شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا الان دیگه برای پشیمونی خیلی دیره

اول یه چند روزی با خودت خلوت کن و سعی کن قبول کنی که دیگه ازدواج کردی و اکستو فراموش کن

بعد که یه کم آروم شدی و ذهنت منظم شد سعی کن بیشتر با نامزدت وقت بگزرونی. بیشتر باهاش بگرد و سعی کن به نقاط مشترکس برسین و بهش علاقه مند شی.

. مطمئن باش نامزدت خیلی دوستت داره و الان تنها امید و روشنایی زندگیش تویی. لطفا نا امیدش نکن و پر قدرت و با انرژی پاشو و زندگیتو بساز. نزار عشقی که تو قلبش به تو داره کم سو بشه. ایشالا که دلت و زندگیت آروم شه و خوشبخت شی و همیشه شاد باشی.

اگرم میشه با دل پاکت برام دعا کن خیییلی الان به دعات محتاجم. دعا کن خدا حاجتمو بده. مرسی

خب برا خودت سرگرمی و کار جور کن تا خودت نخوای کسی نمیتونه کمکت کنه

دوس ندارم کارم به طلاق کشیده شه  چون اصا روش همسر داری دوس داشتن .... اصا نمیدونم چون ت شرایط سختی بودم. اصا یه حسی کشالتی دارم 

نمیدونم چجوری باید صمیمی بشم چجوری  مث بقیه  روال بشه اوضام

با شوهرت صمیمی شی؟ خب زمان میبره ولی سعی کن شوهرتو بشناسی نقاط قوت و ضعفتو محبتشو ببینی فقط به اون و کاراش فکر کنی خودتو درگیر شوهرت کن براش غذاهای مورد علاقشو بپز باهم بیرون برید و باهم فیلم ببینید

اولا الان دیگه برای پشیمونی خیلی دیره اول یه چند روزی با خودت خلوت کن و سعی کن قبول کنی که دیگه ازد ...

ایشالله هر  نیتی ک ت دلت داری حاجت روا بشی عزیزم  ایشالله که هممون. به  خوشبختی دل شاد برسیم

ببین زندگی همینه دنیا پر آدمایی که به عشق با پارتنرشون نرسیدن اما با ازدواج با یکی دیگه به معنای واقعی خوشبخت شدن خودت باید بخوای که خوشبخت بشی زا خودت بگو تاریخ انقضای رابطه قبلیم به آخر رسیده بود الان یه دوره جدید رو شروع کردم و باید عالی پیش ببرمش.خوشبختی دست خودته نیمیش‌.سعی کن اشتباهاتت تو رابطه قبلیتو تکرار نکنی تو این ازدواج بعدشم با خودت بگو من دیگه باید طرف مقابلم رو ببینم انقدری مرد بوده اومده به من تعهد داده و شوهرم شده برام تلاش میکنه خوبی هاشو ببین دیگه

با شوهرت صمیمی شی؟ خب زمان میبره ولی سعی کن شوهرتو بشناسی نقاط قوت و ضعفتو محبتشو ببینی فقط به ...

اخ خیلی سخت بود  ینی نامزدی اینقدر سخت بود  همش اون ت ذهنم بود افسردگی گرفته بودم نمیدونستم چحوری ادامه بدم چحوری باید از پس این زندگی بر بیام  راه برگشتی هم نداشتم 

اخ خیلی سخت بود  ینی نامزدی اینقدر سخت بود  همش اون ت ذهنم بود افسردگی گرفته بودم نمیدونست ...

خب طبیعیه تو تا با اون مات کردی برا رهایی از فکر اون به یکی دیگه بله گفتی در حالی که باید به خودت زمان میدادی ولی کار عاقلانه ای کردی الان شوهر خوب نیست پسر متعهد نیست خدارو شکر کن بابا گور بابای رابطه های قبلی که توش تعهد واقعی نبوده

ببین زندگی همینه دنیا پر آدمایی که به عشق با پارتنرشون نرسیدن اما با ازدواج با یکی دیگه به معنای واق ...

اره میدونی  الان  روحیم کسالته واقعا نمیدونم چی به چیه  یادم میره ک ازدواج کردم میترسم یهو پشیمون شم  هر احتمالی ... پیش  میا و من الان دقیقا حال هیچی ندارم و اینکه  ت جم نیستم اینجوری بگم

خب طبیعیه تو تا با اون مات کردی برا رهایی از فکر اون به یکی دیگه بله گفتی در حالی که باید به خودت زم ...

دقیقا یه بدی داشت وقتی فهمید خواستگار دارم مامانش زنگ زده بود مامانم برا خواستگاری این زجر اوره  یجورایی