2777
2789
عنوان

به نظرتون به باباش بگم ک بچم گم شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما الان فصل پارک رفتن بچه هاست. توروخدا سرتون به حرف زدن با زنا گرم نشه، بچه ها گم و‌گور شن خدایی نکرده. حواستون و جمع کنین😢

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من بچم می برم پارک می بینم مادرا رو نیمکت نشستن بچه هه توی وسایل بازیه باخودم میگم چه دل گنده ن خب پا شو. وایستا ببین شاید یکی بچتو ورداشت برد با چ دلی میشینی از دور نگا می کنی

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
نه کامل حرف نمیزنه.ولی از اونروز میگه سرسره بازی نه 

الهی بگردم.

پس نگو‌به شوهرت. چون فقط سرکوفت میشنوی، اعصابت خورد میشه. یه مدتم پارک نبرش تا از ذهنش پاک شه بچه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

وای اسی سجده‌ی شکر بذار خواهر خدا چقدر بهتون رحم کرده خداروصدهزار مرتبه شکر توروخدا منبعد بیشتر مواط ...

نذر کربلا کردم ببرمش وای خدا سر هیچکس نیاره

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

من اگه بودم شاید یکی دوسال دیگه میگفتم😂

من مدلم اینجوریه، نگه میدارم آبا که از آسیاب افتاد میگم

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

خدایا نمیدونم چکار کنم شوهر روانیم کرده بخدا از بس مواد گرفته میاد جلو میکشه عین خیالش نیست.اگه یلحظه نکشه چشاش کاسه خون میشه میخاد مثل گرگی منو دوتا بچه ی کوچیکمو تیکه پاره کنه دیگه به تنگ رسیدم از اینهمه خودخواهی.پول کرایه ام هم نزاشته بچهامو بردارم و فرار کنم ای خدا من چه کنم نه راهی و نه چاره ی