2821
2789
عنوان

معجزه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست
ببین عزیزم تاپیک زدی یه کامنت مناسب نداشتی و همو رو هم با زبونت نیش زدی ، پس اول دلت رو صاف ن همه ای ...

نفرین ؟؟؟؟ طرف داره زار میزنه میاید جرت میگید ، به کسی که داره گریه میکنه میخندن ، من از عشق حرف میزنم ، شما از کافور حرف میزنی ، بعد میخای بهم برنخوره ؟ کدوم نفرین ؟ دقیقا کدوم حرفم نفرین بود ؟ میشه بگی ؟؟؟؟ واقعا براتون متاسفم که فرق بین خوب و بد رو نمیفهمید . درک ندارید یکی حالش خوب نیس نیاید هرهر و حرف  مسخره بزنید 

تو همه تاپیکات نگا کردم فقط نفرین بلدی!!!!!! چرا؟ نمیگی نفرین هایی که میکنی دو سر داره شاید خودتو بگ ...

ی سوال . اصلا من بد عالم . شما وقتی میبینید یکی حالش خوب نیس ، چرا باید بیاید مسخره بازی و بهش بخندید ؟ انسانیتتون اینه ؟ این نیش نیس ؟ کنایه نیس ؟ این دل شکستن نیس ؟ هر سری از بیکسی اومدم اینجا چیزی نوشتم فقط همه بی فکر قضاوت کردنو توپیدن . منم ادممااا 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نفرین ؟؟؟؟ طرف داره زار میزنه میاید جرت میگید ، به کسی که داره گریه میکنه میخندن ، من از عشق حرف میز ...

چرا باید حالت خوب نباشه؟؟؟ چون از یکی خوشت میاد؟ چرا حال دلتو به کسی گره میزنی؟این همه تاپیک هست اینجا بخون ببین چجوری پسرا عذاب میدن دخترارو 

ممد نمکی بود اینجا چن ساله عاشق پسریه بخاطرش خودکشی هم کرد بخا خودکشیش ناقص شد یه قسمتش حالا هم پسر نمیخادش اینارو ببین برات بشه تجربه 

عشق رو بی خیال شو برات همه میخندن چون میدونن تهش گریه میکنی میخندن که هنوز داغی 

به خودت بیا دختر 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

ی سوال . اصلا من بد عالم . شما وقتی میبینید یکی حالش خوب نیس ، چرا باید بیاید مسخره بازی و بهش بخندی ...

ببین گلم من ادمم انسانم ، روانشناس دادگاهم ، از سر دلسوزی نصیحتت کردم به خودت بیا حرفامو چند بار بخون 

چرا باید حالت خوب نباشه؟؟؟ چون از یکی خوشت میاد؟ چرا حال دلتو به کسی گره میزنی؟این همه تاپیک هست این ...

فقط به دلیل عشق نیس ، بخاطر کلی اتفاقات و قضایای دیگه که شما ازش اطلاع ندارید و فقط با ی تاپیک افراد و قصاوت نیکنید ، چه شما چه بقزه. یکی باید کارد به استخونش رسیده باشه ، بعدم من الکی نفرین نکردم ، راه نرفتم به مردم تو خیابون بد و بیراهو نفرین کنم ، گفتم الهی هرکی این وضعیتو خاسته برام ، برا خودش پیش بیاد ، برگرده به خودش . این نفرین حق نیس ؟؟؟؟؟  

ببین عزیزم طرف رو دیدی اینستاشو گیر بیار یا با یه شماره بهش پیام بده بگو من دوست فلانی ام ، نفهمه خودتی فک کنه دوستت هست بگو من دوست فلانی ام اون از تو خوشش میاد اما نمیدونه من اینو بهت میگم اگه تو هم میخاییش این شمارشو برو جلو اگه پسره بخادت میاد جلو 

فقط پیش پسره خودتو دس پایین نگیر که من بی کسم یا نگو حضرت فلان فلانت کنه یا دل سیاهت فلان شه این چیزارو بی حیال شو از درداتم بهش نگو پسرا از دخترای شوخ و خوش خنده خوششون میاد ، این همه ادم شوخی کردن تو یبار با خنده جواب کسی رو ندادی هم خودتو داغون میکنی هم طرف فراری میشه ازت 

ببین گلم من ادمم انسانم ، روانشناس دادگاهم ، از سر دلسوزی نصیحتت کردم به خودت بیا حرفامو چند بار بخو ...

انسانید .... خوش بحالتون 

چون من وقتی از عشق حرف میزنمو حوالم میدن به کافور ، بهم برمیخوره ، فکر کنم من ادم نیستم 

فقط به دلیل عشق نیس ، بخاطر کلی اتفاقات و قضایای دیگه که شما ازش اطلاع ندارید و فقط با ی تاپیک افراد ...

همه مشکلات دارن اما هیشکی بد کسی رو نمیخاد که بخان تو به این روز بیوفتی و اونا بخندن من و امثال من به شوخی میگیم چیزی که تو بخندی و از دردت کم شه ن اینکه فکرای منفی کنی ، طرف خالی لیوان رو هم ببین یکطرفه نبین قضیه رو

ببین عزیزم طرف رو دیدی اینستاشو گیر بیار یا با یه شماره بهش پیام بده بگو من دوست فلانی ام ، نفهمه خو ...

همه راه های ارتباطیشو دارم ... مشکلم عزت نفسمه که نمیخوام جریحه دار شه . مشکلم پوله وگرنه حددداقل از این لحاط سعی میکردم یخرده بهش نزدیک شم . بعدم من حرفم اون نیس ، من واسه اون گریه نکردم . من واسه تنهایی خودم زار میزنم 

همه مشکلات دارن اما هیشکی بد کسی رو نمیخاد که بخان تو به این روز بیوفتی و اونا بخندن من و امثال من ب ...

من اصلا اون حرفو به نینی سایتیا نزدم که حالا اینجا کسی بخواد حول و ولا برش داره بگه نفرینم کرد 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز