2777
2789
عنوان

معجزه😍

203 بازدید | 28 پست

شما رو قسم به پهلوی شکسته فاطمه زهرا اگرررر ذکر معجزه برا عاشق شدن پسر میشناسید ، بهم بگید 

منو نمیشناسه ... نمیدونه از علاقم. در حد یکی دو بار دیدن جزئی......... خواهش میکنم . 

یافارس الحجاز ادرکنی جان عموعباس بدااادم برس الساعه من دیگههههههههههههه طاااقتم طاااااق شده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پهلوی شکسته😂😂

الهی بخاطر خنده ی فجیع توام شده ، همون پهلو شکسته حاجت منو بده الساااعه . اصلا اگه نده ، بخود خدااا شکایت میبرم ، دهن تو باید سرویس شه . 

والله که از رابطه حرفی نزدم. حیف که نمیشه تو توی سرت عقل بریزی 

ببین عزیزم تاپیک زدی یه کامنت مناسب نداشتی و همو رو هم با زبونت نیش زدی ، پس اول دلت رو صاف ن همه این نفرینا بهت برمیگردن تا مانی که دلت صاف نباشه هر نذر و نیازی هم شد فبول نمیشه دل نشکن تا خدا دلتو نشکنه 

بجای ناله و نفرین اخلاقت رو درست کن ❤

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

تو همه تاپیکات نگا کردم فقط نفرین بلدی!!!!!! چرا؟ نمیگی نفرین هایی که میکنی دو سر داره شاید خودتو بگیره؟ 

بخدا برا طعنه نمیگم خواهری میکنم میگم یکم ریلکس باش مهربون باش زود به کسی نپر ، شوخی کردیم با شوخی جواب بده مثل بقیه چرا دررجا جبهه میگیری تو؟ حتما توی دوست و فامیل هم اینجوری هستی فردا گیریم اون طرف عاشقت بشه میان تحقیق اطرافیان بدتو بگن که خراب میشه تو خودتو قلبتو اوم کن کاٸنات انرژی های مثبت رو برات بفرسته

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم