2777
2789
عنوان

حقوق ۳ تومن😑

426 بازدید | 29 پست

من تو کارهای دفتری اداری خیلی زرنگم ولی کم روم متاسفانه لیسانس حسابداریم یه جا میرم حقوقش ۳ تومنه تک شیفت نزدیک خونمون ولی بنظرم خیلی کمه اصلا کفاف هزینه هامو نمیدم چون بخوام یه دست لباس بخرم یک میلیونش که رفت میمونه دو تومن اونم محصول پوستی بخرم ۱۵۰۰ رفت موند پونصد تومن😑😐

آخه کارهم نیست یا محیط بقیه جاها مردونه ست دنبال سواستفاده اند 

فکر نکنم شهرهای بزرگ برای تک شیفت ۳ تومن بدن دیگه حداقل ۵ تومنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ولی نظر منو بخوای با مقدار کم هم که شده شروع کن حداقل سابقه کاری برات حساب شه و بعدا جای بهتری بری

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
ولی نظر منو بخوای با مقدار کم هم که شده شروع کن حداقل سابقه کاری برات حساب شه و بعدا جای بهتری بری

اره دیگه الان ترمینال راهداری جای دیگه مثلا ۷ تومن میده اگه سابقا کار نداشته باشی نمیزارنت که منم رفتم همون سابقه کار دستم بیاد آخه جایی کار نکرده بودم هرجا میرفتم میگفتن سابقه کار داری میگفتن نه قبول نمیکردن

۳ تومن واقعا خیلی کمه، میتونی تو مزون و یا فروشگاه های بزرگ به عنوان صندوقدار کار کنی اونا باز درامدشون بد نیست

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

وایییی شمایی

سلام عزیزم

یادش بخیر سالها پیش تاپیک جنجالیت رو دنبال میکردم

یادمه رفته بودین سمت شهرهای جنوب

زندگیتونه خوبه الان

رابژه تون با خانواده هاتون خوب شد

بچه دار شدین

⁦♥️⁩

۳ تومن واقعا خیلی کمه، میتونی تو مزون و یا فروشگاه های بزرگ به عنوان صندوقدار کار کنی اونا باز درامد ...

آخه اینجا راحته فقط پشت سیستم هستی بعد تموم شد گوشز میگیرم دستم ولی فروشگاه فقط صندوقدار نیست باید چیدمان کنی اووووو تو فروشگاه بااینجا مقایسه میکنی