2821
2789
عنوان

حقوق ۳ تومن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 29 پست
تو تهرانم ک مثلا شهر بزرگ متاسفانه حقوق ۳ تومن ۴ تومن هست اما برای حسابداری همین عالیه نه از لحاظ حق ...

ببخشید من اینجا حسابدار نیستما فقط ثبت میزنم 

شما هنوز فکر نمیدونید حقوق حسابدار بالای ۱۰ میلیونه چون واقعا سخته کمک حسابدار تازه ۷ تومن 

بیمارستان مارو نمیزارن اونایی که قبلا خدمات بودن میزارن منشی میشن طبق وزارت کار بهشون حقوق میدن

همه بیمارستانا اینجوری نیستن، ببینن لیسانس حسابداری داری تورو میگیرن چرا خدماتو بذارن منشی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید من اینجا حسابدار نیستما فقط ثبت میزنم  شما هنوز فکر نمیدونید حقوق حسابدار بالای ۱۰ میلی ...

من خودم حسابدارم میدونم حقوق چقدره فقط گفتی حقوق ۳ تومن اینجوری گفتم تو کلان شهرا هم این حقوق های کم وجود داره و سواستفاده مدیراس 

آخه اینجا راحته فقط پشت سیستم هستی بعد تموم شد گوشز میگیرم دستم ولی فروشگاه فقط صندوقدار نیست باید چ ...

نه چیدمان و… وظیفه صندوقدار نیست! بعدم هرجا باتوجه به زحمتش حقوق میگیرن دیگه اگه میگی بعدش راحتی و فقط یه تایم جزئی کار میکنی پس حقوقشم نباید اونقدر کم باشع وقتی راضی هستی از کارت، بجاش سابقه کسب میکنی

حالم مثل عنکبوتیه که نمیدونه چیتار کنه:”(

ببخشید من اینجا حسابدار نیستما فقط ثبت میزنم  شما هنوز فکر نمیدونید حقوق حسابدار بالای ۱۰ میلی ...

حقوق کارگر خط تولید،  تهران بالای بیست هست . حسابدار کم کم ۲۵/۳۰ میگیره. استخدامی بانک شرکت کنید اگه شهرستان هستین بهترین موقعیت واسه حسابداری هست‌.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حقوق کارگر خط تولید،  تهران بالای بیست هست . حسابدار کم کم ۲۵/۳۰ میگیره. استخدامی بانک شرکت کنی ...

عزیزم اعدادت یکم غیرواقعی ان

کارگر خط تولید هیچوقت بالای ۲۰ نمیگیره مهندسم به زور بالای ۲۰ میگیره،حسابدارم ۱۵ ۱۶ تومنه حالا سابقه بره بالاتر یکم اضافه میشه

عزیزم اعدادت یکم غیرواقعی ان کارگر خط تولید هیچوقت بالای ۲۰ نمیگیره مهندسم به زور بالای ۲۰ میگیره،ح ...

نه عزیزم واقعیه. حقوق کارگر خط شهرک های صنعتی همین اندازه‌س. پایه و اضافه کار اجباری/سنوات. 

حسابداری واسه فروشگاه بله ۱۰/۱۵ هست.

مهندس اجرا الان ۲۰ حداقل حقوقش هست.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وایییی شمایی سلام عزیزم یادش بخیر سالها پیش تاپیک جنجالیت رو دنبال میکردم یادمه رفته بودین سمت شه ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟

بله زندگیمون که خوبه رابطه ام با خانواده ها هم بهتر شده اگرچه مادر همسرم هنوز خیلی اوکی نیست، منم هیچ اصراری ندارم 😅 بیشتر هرکدوممون با خانواده خودمون درارتباطیم و اوکیه خداروشکر 

بچه هم نه نداریم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نه عزیزم واقعیه. حقوق کارگر خط شهرک های صنعتی همین اندازه‌س. پایه و اضافه کار اجباری/سنوات.  ح ...

عزیزم من خودم تهران کار میکنم مهندسم به زور حقوقم ۲۲ ۲۳ تومنه اینم چنتا کار عوض کردم تا به اینقد برسه و خیلی هم رشته ای های من زیر ۲۰ میگیرن و شغلای دیگه هم که گفتم چون میدونم حقوقاشونو

اگه وضع حقوقا انقد که شما میگی خوب بود که مردم غمی نداشتن اینقد آدم مهاجرت نمیکردن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز