2777
2789
عنوان

بیاید اینجا ب مجیددلبندم من بخندید

172 بازدید | 26 پست

پسرم کلاس چهارمه دخترخواهرم کلاس سوم....ابتدایی...خواهرم طبقه بالابابام میشینه منم فعلا مهمون بابامم...حالا دختر خواهرم اومد پایین خواهرش ک کلاس سوم ب من پیام داده بفرستم بالا.پسرم جوابشو داده الان دیدم کلی خندیدم گفتم بزارم شمام بخندید حالتون عوض شه....توضیحی ک دادم گفتم درجریان باشید چی ب چیه

تویی زیباترینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها عشقن😍😍😍

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

من از توضیحت هم چیزی نفهمیدم

دختر خواهرش کنارشه خواهر دختره کلاس سومه پیام داده به گوشی استارتر پسر استارتر که کلاس چهارمه پیامشو جواب داده

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ووا عزیزممم چه جیگره😍😍😍😍

باخاتر😂😂