دلبرگلی۱ مدیر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1754 عنوان بیاید اینجا ب مجیددلبندم من بخندید | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست پسرم کلاس چهارمه دخترخواهرم کلاس سوم....ابتدایی...خواهرم طبقه بالابابام میشینه منم فعلا مهمون بابامم...حالا دختر خواهرم اومد پایین خواهرش ک کلاس سوم ب من پیام داده بفرستم بالا.پسرم جوابشو داده الان دیدم کلی خندیدم گفتم بزارم شمام بخندید حالتون عوض شه....توضیحی ک دادم گفتم درجریان باشید چی ب چیه تویی زیباترینم 1403/03/22 | 03:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7704 ان خواهر زادت چند سالشه؟😍😂 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1754 اسی واسه متن فارسیت نیاز به مترجمه واااااا تویی زیباترینم
دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1754 همون متن خودت حالمونو عوض کرد 😏 تویی زیباترینم
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7704 چه باحال بود مکالمشون😍😍😍😍😂انرژی گرفتم😍😍 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1754 دختر خواهرش کنارشه خواهر دختره کلاس سومه پیام داده به گوشی استارتر پسر استارتر که کلاس چهارمه پیامشو ... دمت گرم بقیه چرا نفهمیدن🤭 تویی زیباترینم
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7704 دمت گرم بقیه چرا نفهمیدن🤭 الان مغزشون خوابه یندگان خداقربونت😍😍 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1754 ان خواهر زادت چند سالشه؟😍😂 خواهرزادم کلاس سومه.پسرم چهارم خخخخخ تویی زیباترینم
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7704 خواهرزادم کلاس سومه.پسرم چهارم خخخخخ ای جونم 😍😍 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
دلبرگلی۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1754 چه باحال بود مکالمشون😍😍😍😍😂 انرژی گرفتم😍😍 پسرم غلط املایی داره فراوون خواهر زادم عوصش عالیه....انقد خندیدم بهشون تویی زیباترینم
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7704 پسرم غلط املایی داره فراوون خواهر زادم عوصش عالیه....انقد خندیدم بهشون اره کم کم باید بهش املا زیاد بگید تا عادت کنهیا همینجوری تو موقعیتی قرارش بدید مثل الان که با خواهرزادتون صحبت میکرد اینجوری صحبت کنن متوجه اشتباهاتش بشه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)