2777
2789

۹سالشه همش تو حال خودشه 

میگه همش فکر نردن میاد تو سرش

چیکار کنم خوب بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قطعا تو مدرسه این بلا سرش اومده اگه جدیدا این داستانا رو خودتون نداشتید

یه معلم دینی یا پرورشی گاو پیدا شده که این افکارو بهش بده

من خودم دقیقا تو همین سن بودم که این اتفاق واسم افتاد به حدی فوبیام شدید بود که خواب و خوراک نداشتم تا مدتها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو سن اون، همیشه موقع خواب استرس میگرفتم میگفتم اگه فلانی بمیره چکار کنم، فقط گریه میکرم،یه روز مامانم،یه روز بابام،خواهرم، داداشم ،دوستم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اخی منم ۱۱ سالم بود اینجوری شدم

خواهرم هم که ۱۱ سالشه همینجوری شده

من خودم سه ماه تمام اینقدر فکر کردم به اینکه خانوادم کی میمیرن که در حال دیوانگی بودم شاید باورت نشه ولی چیزی که درنهایت باعث شد افسردگیم کم بشه سریال شمعدونی بود😂

البته مدرسه ها هم شروع شدن دیگه کمتر فکر می کردم

خودم الان تصمیم دارم اگه خواهرم خوب نشد روانشناس کودکان ببرمش چون میدونم بچه ها تو این سن با این فکرا چه رنجی میکشن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

دوست عزیزم افکار مربوط به مرگ در سنین هشت تا دوازده سالگی بسیار طبیعی ست، نگران نباشید، واکنش شما و همسرتون بسیار مهمه، روزی چندین بار گوشزد کنید که همیشه دوسش دارید و کنارش هستید،هرگز از جملاتی مثل ترکت می کنم، دوستت ندارم، و....استفاده نکنید، هرگز از بیماری تون ناله نکنید ، هرگز نقش قربانی رو بازی نکنید، هرگز نزد فرزندان از اختلاف با همسرتون صحبتی نکنید، به فرزندمون اطمینان خاطر بدید که همیشه هستید ، این مرحله نیز گذراست،...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
دوست عزیزم افکار مربوط به مرگ در سنین هشت تا ده سالگی بسیار طبیعی ست، نگران نباشید، واکنش شما و همسر ...

چی بهش بگم اروم شه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چی بهش بگم اروم شه

جملاتی که گفتم رو هر روز بیان کنید، دوستت دارم، همیشه هستم، حال منو بابا همیشه با تو خوبه و خوشبختیم، و برخی جملات رو که توضیح دادم هرگز بیان نکنید، دوستت ندارم، ترکت می کنم، مریضم، بمیرم راحت شم، و ....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

برای جلب توجه و برقراری ارتباط با شما این حرفا رو میزنه

اولا کلا ممنوع کنید صحبت در این زمینه رو

دوما یه موضوع جذاب پیدا کنید که علاقه داره، در اون زمینه ساعتها با هم حرف بزنید. سرش غر نزنید خسته شدیم از حرفات...

مثلا ازش بخوایید در مورد رفتار همکلاسیهاش حرف بزنه، کی از همه دروغگوتر بود؟ کی شلخته و کثیف بود؟ کی شپش داشت؟

کی زیاد فحش میداد...

بعد شروع میکنه نام بردن، حالا شما بهش بگید به نظرت فلانی چرا اینهمه فحش میده؟ 

دخترای این سن خیلیاشون تحلیلهای روانشناسی رو دوست دارن. اثر مثبت تربیتی هم داره

حای اگر علاقه نداشت، چند مدل لباس مجلسی توی گوشی نشونش بدید بگید نظر بده، انتخاب کنه! بعد در مورد این لباسها با هم حرف بزنید...چرا بعضیا دامن پفی دوست دارن، بعضیا لباس تنگ، بعضیا یقه بسته، بعد اگر حوصله حرف زدن نداشتید بگید برو مدل لباس مورد علاقه ات رو نقاشی کن بیار

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بقلش کن بوسش کن بگو من سالمم. بابا سالمه.  تو بچه ای بچه ها تا پیر نشن نمی میرن حالا تا بخوایم پیر بشیم خیلی مونده عزیزم.  وقتی سالمیم آخه چجوری بمیریم 

به نظر من امشب پیش خودت بخوابونش دستشو بگیر

برای جلب توجه و برقراری ارتباط با شما این حرفا رو میزنه اولا کلا ممنوع کنید صحبت در این زمینه رو د ...

درسته که پرت کردن حواس بچه هم خوبه و جواب میده

اما من دو بچه دارم. هر ترسی توشون به وجود اومده اجازه دادم درباره ش حرف بزنن و با هم حلش کردیم 

درسته که پرت کردن حواس بچه هم خوبه و جواب میده اما من دو بچه دارم. هر ترسی توشون به وجود اومده اجاز ...

ترس باید منشا واقعی هم داشته باشه. دختر ایشون کاملا واضحه که ترس واقعی نداره. راه ارتباطی با والدین رو از این طریق پیدا کرده. میخواد مادر و پدر از این طریق بهش توجه کنن.

پس روشهایی که من گفتم، پرت کردن حواس نیست! ایجاد ارتباط قوی تره و یه راه ریشه ای برای درمان مشکل..

حالا اگر این دختر یاد گرفت با مادرش دائم صحبت کنه، یاد میگیره بعد از یه مدت ریشه ترسهاش رو توضیح بده.

دختر ۹ ساله توان توضیح داره

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟