2777
2789

سلام نذر ۱۲۴۰۰۰ صِلوات عالیه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۱۱۰ذکر یاخالق روپشت هم بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی بگوبعدش دعاکن دعات مستجاب میشه این ذکر معجزه میکنه

یانذر کن اگه حاجت رواشی یکسال از طرف شهدا زیارت عاشورا بخونی وثوابشوهدیه کنی ب امام حسین

یا نذرکن اگ ب خواستت بری محرم به چندتابچه شیرخشک بدی ثوابشوهدیه کنی ب دوستدارخدا از حضرت ادم تاقیامت

یا چله زیارت عاشورای چهل شهید بگیر

اسم چهل تا شهیدو روکاغذش بنویس و هرروز زیارت عاشورابخون ثوابشوهدیه کن ب یکیشون

مثلا امروز زیارت عاشورا بخون ثوابشوهدیه کن ب شهید یوسق قربانی فرداش ب شهیدنویدصفری

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

دیشب اییینقد ناراحت بودم حاجت داشتم یکی اینجا گفت رو به قبله 5110بار بگو یا خالق ..بدون حرف زدن و چیزی خوردن

یک ساعت طول کشید

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

حاجتم فوریه

زمان نداره برای پایانش شروع کن یه مقدارشو رو به قبله 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
حاجت گرفتین؟؟؟

برا ازدواج برادرم میخاستم ..ک سر بگیره ..امیدم به خداست

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

برای شروع هر نذری تو گوگل بزن ایام قمر در عقرب نباشه شروعش

اون ذکر یاخالق رو خودتون امتحان کردید؟؟؟

اره شش هفت بار امتحانش کردم

اگه کلی چله گرفتی کلی نذرکردی حاجت روانشدی این ذکرمعجزه میکنه

ولی نباید یک روزه توقع حاجت روایی داشته باشی چون میبینی حاجت محاله بااین ذکره میتونی بعدیکسال دوسال ده سه ماه و و و حاجت رواشی

من ی سری دوماه ی سری بیست روز و و و...بعدش حاجت رواشدم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

2790
2778
2791
2779
2792