2777
2789
عنوان

قلبشو شکوندم:)))

255 بازدید | 20 پست

داستانش طولانیه و پیچیده 

ولی خودش گفت با حرفایی که زدم قلبش اکلیلی شده ویجورایی چسب زخم زدم رو قلب شکسته اش. 

یکمم خوشحالم. اهلی اش‌کردم. حرفام قلبشو میشکونه و بعدش پروانه ای اش میکنه.

ولی الان دلم‌میخواد کل وجودم بشکنه تا شاید یکم از تقاص قلب شکسته اش رو پس بدم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سنت کمه 

مطمعنم 

از طرز تایپ کردنت معلومه 

ناراحت نباش رها کن 

الانم بگیر بخواباز همه جا دیلیت بزن بابا ارزش نداره

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

خودتو نفرین نکن وقتی بخشیده یعنی بخشیده

دیگه تکرارش نکن. شاید برات جذاب باشه مغرور باشی

ولی بزرگ تر که بشی میفهمی خیلی بلاهات واسه همون کارت و حرفات بوده

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
دلمو شکوندی برو حالش ببر  با من نموندی برو حالش ببر

تو منو سوزوندی برو حالشو ببر

باهام نساختی برو حالشو ببر

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر