2777
2789
عنوان

خانوما ی چی واسه داداشم گرفتم

204 بازدید | 15 پست

ب شوهرم‌گفتم‌پولشو داده بهم نخواستم بگه ازم میکنه و این حرفا مردارو‌میشناسید 

با داداشمم قهر بودیم داداشم پیام‌داده از شوهرم تشکر کرده که ممنون فلان چیزو‌گرفتی 😣😣😣شوهرم برگشت بم‌گفت یه سوال نو‌بابت اون چیزه از داداشت پول نگرفتی گفتم چرا گرفتم گفت پس چرا از من تشکر کرد 

خدااااامردم از خجالت گفتم‌نه دا‌ده مستقیم بابت اون چیزه مبود ولی پولو داد بعد خندید شوهرم میدونم باور نکرده ولی حس خجالت بدی دارمممم

بهش بگم قبلترش بهم‌ پول داده خواستم جبران کنم دیگه نیومدم براتو همشو توضیح بدم؟؟؟

هرچه دادم به اوحلالش باد

ترجیح میدم هیچ وقت دروغ نگم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که من گفتم

ببخشید ابنجوری کفتی خندم گرفت 😂😂 ولی راه حلی ندارم واقعا شرایط آچمزیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ینی بخوام چیزی بگم بدتر میشه؟؟ خیلی سبک شدم؟

ن ولی فک میکنه رفتی فک کردی بهونه جور کردی الان باور کرده باشه دیگه اون موقع باور نمیکنه

فقط خودتو اماده کن اگه چیزی گفت اینو بگی بهش

ولی بازم اگه من بودم راستشو میگفتم و معذرت خواهی میکردم