2777
2789
عنوان

مهریه

511 بازدید | 46 پست

آیا زوجین بعد از عقد میتونن تعداد مهریه زو افزایش و یا کاهش بدن!؟ بدون دردسر؟

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاهش میشه ولی افزایش نه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

لازمه پدر مادر دختر هم حضور داشته باشن؟

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
وای چه سوال خوبی ببخشید منم می پرسم عند الاستطاعه بودن و عندالمطالبه بودنو چی؟؟ میشه اینم بعد از ...

شوهر خواهر عوضیم سر خانواده ما کلاه گذاشتن و با محضر دار هماهنگ کردن و عند استتاعه کردن مهریه رو

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
لازمه پدر مادر دختر هم حضور داشته باشن؟

با سلام طبق رای وحدت رویه امکان افزایش مهریه بعد از ثبت عقد وجود ندارد برای بخشش مهریه هم حتما باید پدر زوجه شاهد باشند

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

عندالاستطاعه چطوره؟

شوهر خواهر عوضیم شر خانواده ما کلافه گذاشتن و با محضر دار هماهنگ کردن و عند استتاعه کردن مهریه رو

مگه میشه مگه از شما نپرسیدن مگه خواهرت امضا نکرده؟

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
با سلام طبق رای وحدت رویه امکان افزایش مهریه بعد از ثبت عقد وجود ندارد برای بخشش مهریه هم حتما باید ...

مطمینی؟