2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 46 پست
عزیزم حتی بعد عروسی هم باید پدر حضور داشته باشه؟ راهی واسه پیچوندن نیست،؟

این عرف برای جلوگیری از سواستفاده ی زوج از زوجه هست

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم عندالاستطاعه چطوریه؟   میشه بعد از ی مدت مهریتو نصفشو عندالاستطاعه کنی و 110 تاشو عندالم ...

نمیشه هردو باید یا عند الاستطاعته باشه یا عندالمطالبه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیر عزیزم حتما باید پدرتون حضور داشته باشه چون تمامی مراحل به صورت الکترونیکی طی میشه حالا چرا میخوا ...

عزیزم پدرم منطقش تعداد زیاد مهریه است

نامزدمم قادر ب پرداخت و قبول کردنش نبس

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
عزیزم پدرم منطقش تعداد زیاد مهریه است نامزدمم قادر ب پرداخت و قبول کردنش نبس

حالا مگر قرار پرداخت کنن البته که زوج باید با در نظر گرفتن استطاعتش تهداد مهریه رو قبول کنه عقد کرده هستید؟

ی چیزی ک رسمیت داشته باشه 110 تا باشه اما نامزدم میگه ی جوری ک با افزایش حقوق و دارایی افزوده بشه ...

عزیزم مهریه در ضمن عقد باید مشخص و معین باشه

نامزدم خودش رو ملزم میدونه ک پرداخت کنه مهریه رو اسنطاعتش 1372 سکه نیست پدرم اینو ازش میخاد حالا ن ...

عزیزم عقد کرده هستین؟

عزیزم عندالاستطاعه چطوریه؟   میشه بعد از ی مدت مهریتو نصفشو عندالاستطاعه کنی و 110 تاشو عندالم ...

فک کنم میشه ولی حالا که شوهرت تا حالا اسم عند الاستطاعه رو نیاورده توام بهش یاد ندی بهتره

عزیزم مهریه در ضمن عقد باید مشخص و معین باشه

توروخدا اگه راهی بنظرتون میرسه بهم بگید

بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
نامزدم خودش رو ملزم میدونه ک پرداخت کنه مهریه رو اسنطاعتش 1372 سکه نیست پدرم اینو ازش میخاد حالا ن ...

نامزد شما میخواد اونهمه سکه رو پرداخت کنه؟در حین زندگی؟

خیر عزیزم نامزدیم و میخایم عقد کنیم

با پدرتون صحبت کنید و بگید اگر هم ۱۰۰۰۰۰۰۰ تا سکه بنویسید اگر داماد در دادگاه ثابت کنه که استطاعت پرداخت نداره ۱۱۰ سکه بیشتر نمیتونی دریافت کنید

خب نه میگه من بیشتر 110 تا نمیتونم فعلا ندارم اما خانواده ام میگن بایبببد مهریه این باشه اصلا شده ...

شما رو قبول داره یا نه؟بهش دست خط خودتون رو با امضای و اثر انگشت بدین که به غیر از ۱۱۰ تا سکه که بر ضمه ی زوج هست باقیش رو در کمال صحت و سلامت عقل به همسرم میبخشم و هیچ ادعایی ندارم 

این دست خط در دادگاه میتونه مدرک کامل باشه اینم کمک من🌷

شما رو قبول داره یا نه؟بهش دست خط خودتون رو با امضای و اثر انگشت بدین که به غیر از ۱۱۰ تا سکه که بر ...

خیلی ممنونم عزیزمممم

شما رو قبول داره یا نه؟بهش دست خط خودتون رو با امضای و اثر انگشت بدین که به غیر از ۱۱۰ تا سکه که بر ...

اینکه نصف یه خونه به نامت بشه (ربطی به مهریه و عقد نداره ها ) بعد بری محضر بنویسی که مثلا این نصف خونه رو بخشیدم به همسر و ....

این کار رسمیت داره؟ یعنی اون بخششه کار خودشو می کنه؟؟