2777
2789

بچه ها من کارمند یه شرکت بزرگ شهرمونم.امروز چون سرمون شلوغ بود دیر رفتم ناهار.زمان ناهارمونم ۱۲ تا یک و نیمه که من یک و نیم رفتم و یه خانمی که اونجا مسئوله بهم گیر داد قبلا هم گیر داده بود که چرا دیر میای ولی نمیدونه کدوم واحدم.چون واحدمونم نفر کمه و همکارم باید بیاد بعد من برم دیر شد

خلاصه گفت چرا دیر اومدی درحالی که سه تا خانم جلوتر از من ندیدم بهشون چیزی بگه.منم گفتم ببخشید کار داشتم اونم گفت اولین بارت نیست دوسه باره اینجور میای ما مسئولیت داریم الانم ژتون غذات خارج از سرویسه منم واقعا حوصله نداشتم کم مونده بود بزنم زیرگریه یا برگردم برم غذا نگیرم اما چون چنتا آقا که غذا سرو میکنن زل زده بودن به بحث ما با خودم گفتم زشته اونوقت میگن خیلی لوسه خلاصه رفتم جلوتر که غذا بگیرم دوباره اون خانومه صدام کرد گفت ژتونت خراب شده پرسنلیتو بگو.کفرم واقعا دراومده بود گفتم و رفتم نشستم هیچیم از گلوم پایین نرفت.رفتم قسمت به همکارم گفتم چیشده اما واقعا قصدم درد و دل بود اونم چون خیلی با هم خوبیم زود برداشت زنگ زد به سالن گفت چرا اینطوری گفتین یعنی به رئیس اون خانومه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رئیسشم داد و بیداد زیر بار نمی‌رفت.همکارم واقعا مودبانه گفت به اون آقا.بعد پشت گوشی به اون خانم برگشته بود بلند بلند میگفت که چرا توهین کردی.درحالی که همکارم اصلا نگفت توهین کرده یا بد رفتار کرده فقط گفت چرا به بقیه غذا میدین به همکار من نمیدادین.بعد اون خانومه پاشد اومد قسمت ما.وای که چقد مودب و مظلوم بود دلم سوخت.الان عذاب وجدان شدید دارم.معذرت خواهی کردم ولی باز اعصابم خورده

من بودم ك ي چيزي بهش مي گفتم خوب تونستي خودت كنترل كني

اخه ادامشو بخون.پاشد اومد قسمت سنشم زیاده بنده خدا.کلی معذرت خواهی کرد.رئیسش دعواش کرده بود.دام کباب شد

اگر فکر میکنی از عمد و فقط با شما این رفتارو داشت، پس نگران معذرت خواهی و مظلومیتش نباش...اما اگر فکر میکنی که شاید خودت سخت گرفتی و واقعا چیز خاصی بهت نگفته بوده، حق داری ناراحت باشی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اخه ادامشو بخون.پاشد اومد قسمت سنشم زیاده بنده خدا.کلی معذرت خواهی کرد.رئیسش دعواش کرده بود.دام کباب ...

خوندم

اتفاق بدي نيفتاده

كارش رو ياد ميگيره از اين ب بعد ك با شما كل كل نكنه و رئيس بازي در نياره دفعه بعد اول بره ب رئيسش بگه اينا ك دير ميان بايد چيكار كرد باهاشون…اگه واقعا قانون اين بود ك نميشد بهتون غذا بده خب رئيسشم همينو بهتون ميگفت

اگر فکر میکنی از عمد و فقط با شما این رفتارو داشت، پس نگران معذرت خواهی و مظلومیتش نباش...اما اگر فک ...

اره نمیتونم تشخیص بدم.ولی ندیدم بجز من به کس دیگه بگه چرا دیر میای.ولی دوست هم ندارم دل کسی رو بشکنم یا بخاطر من سرزنش بشه از طرف بالا دستیش.معذرت خواهی کردم گفت خواهش میکنم و این حرفا ولی دلم راضی نمیشه

خوندم اتفاق بدي نيفتاده كارش رو ياد ميگيره از اين ب بعد ك با شما كل كل نكنه و رئيس بازي در نياره د ...

همون.همکارمم گفت خب اگه خارج از سرویسه چرا در سالن رو قفل نمیکنید کسی نیاد یا حداقل بگین غذا نداریم تا اینکه سر یه غذا بد رفتار کنین

همون.همکارمم گفت خب اگه خارج از سرویسه چرا در سالن رو قفل نمیکنید کسی نیاد یا حداقل بگین غذا نداریم ...

اره همينه وقتي كارشون رو درست انجام نميدن نبايد زبون درازي كنن واسه ي غذا اعصاب خردي درست كنن

اون غذا ديگه زهر هست يعدم ديده شما مظلومي يقه شما رو گرفته

اره نمیتونم تشخیص بدم.ولی ندیدم بجز من به کس دیگه بگه چرا دیر میای.ولی دوست هم ندارم دل کسی رو بشکنم ...

عزیزم این از خوبی خودت هست ولی اگر واقعا فکر میکنی رفتارش نامناسب بوده دیگه غصه نخور، براش تجربه میشه دفعه دیگه با کسی اینجوری برخورد نکنه. ما مسئول ناراحتی بقیه نیستیم، تقصیر خودش بوده، میتونست محترمانه تر برخورد کنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اره همينه وقتي كارشون رو درست انجام نميدن نبايد زبون درازي كنن واسه ي غذا اعصاب خردي درست كنن اون غ ...

قیافم که مظلوم هست از طرفی دل نازک هم هستم سریع گریم میگیره.عذاب وجدان دارم ولی از طرفیم میگم چرا بهم گیر داد منکه گفتم ببخشید سرم شلوغه ولی چند بار گفت