goolgandoom مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1502 عنوان نمیدونم بچمو چیکار شده بیاین لطفا 156 بازدید | 9 پست از دیشب یکم تب میکرد استامینوفن دادم خوب شدم از صبح دوباره تب کرد و اسهال سبز و ناله کردن من میگم بخاطر دندونشه چون دستش همش تو دهنشه ژل باریچ هم میزنم به لثه اش آروم میشه نیم ساعت بعد دوباره ناله میکنه دکتر هم نیست الان چیکارکنم الان 1403/03/21 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54235 دندون نب نميدهفقط يكم گرم ميشناين ويروس اينجوري شايع هست شايد ويروسههيچي صبر كن فعلا ادامه دار شد ببر دكتر 💕
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 8078 ممکنه گوشش هم درد کنه علائم گوش دردم همیناست دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
ksahdfci7768 عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2723 اورژانس بسته هست بنظرت؟ ببرش اورژانس یا بیمارستان کودکان ولی فکر کنم بسته هست بیمارستان کودکان سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80665 از دندون میشه از ویروس هم میشه باید ببریش دکتر بیمارستان ببرش اورژانس زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ksahdfci7768 عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2723 دندون نب نميده فقط يكم گرم ميشن اين ويروس اينجوري شايع هست شايد ويروسه هيچي صبر كن فعلا ادامه دار ... صبر کنههه؟همین الان ببره بهتره یا فردااسهال سبزههه خواهرم یه مدت اینطوری بود حالش خیلی بد شد مامانم گفت چیزی نیست هفته ای گذشت بدتر شدنمیخوام بترسونمش ولی بهتره الان یا فردا ببره اسهال سبز واقعا چیز خوبی نیست سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
sanaz_2000 عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 12739 دکتر تا حالا برا اسهالش دارویی داده؟اکه اره همونو بده و استامینوفن رو بده تبش نذار بره بالا فردا صبح اول وقت ببرش دکتزویروسه
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 54235 صبر کنههه؟همین الان ببره بهتره یا فردا اسهال سبزههه خواهرم یه مدت اینطوری بود حالش خیلی بد شد مامان ... مگه من گفتم يك هفته صبر كنه؟من خودم دو بچه دارمهمين ويروس رو هم جديدا گرفتن ك دارويي ندارع جز او ار اس..نوشتم ادامه دار شد اسهالش ببر دكتربا دقت بخونيد 💕