2777
2789

امروز رفته بودم خرید و پیاده روی، طبق معمول یه چیزای روتینی برای خونه خریدم و یه دستم پر بود، یهو چشمم افتاد به یه فروشگاه لوازم قنادی که معمولا ازش خرید میکنم و دیدم قیف بیسکوییتی آورده، دوتا بسته ورداشتم و رفتم داخل، داخل فروشگاه یهو دیدم قیفها یسریشون ترک داره، گفتم حالا عیب نداره، روم نمیشه بذارم سرجاش

طرف رفت پشت که برای یه مشتری دیگه یه چیزی بیاره، من که یه دستمم پر بود و اون دستمم یکم عرق کرده بود، یهو بسته قیفا از دستم سر خورد و افتاد زمین، ورداشتم، دوباره افتاد زمین!!!

یهو همینجور که گرمم شده بود و قبلشم از خودم لجم گرفته بود که چرا یسری قیفها ترک داره و روم نمیشه بذارم سرجاش و بعدشم از فروشنده لجم گرفت که چرا انقدر منو معطل کرده و داره اول به یه مشتری دیگه رسیدگی میکنه، ناخودآگاه عصبانیتم جمع شد و بسته ی قیفها که حتما حسابی دیگه خورد شده رو گذاشتم همونجا و اومدم بیرون!!

بعد که از اون فضا دور شدم،فکر کردم اخه این چه کاری بود، این که گناهه، چرا به مال یارو آسیب زدم و بعدش گذاشتم همونجا بمونه!

وای اصن نمیدونم چرا اونجا خون به مغزم نرسید! حالا یارو چه فکری میکنه!

بنظرتون چندروز بعد که مسیرم اونور میخوره، برم بهش چی بگم و چجوری جبران کنم؟؟؟

اخه نمیگه خب چرا اصن اینکارو کردی؟؟ یکم بداخلاق هم هست

قیمت اونا هم ۵۰ تومن بودا، پولی نیس ولی کارم زشت بود خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالن سهم خودته اونا چون دیگه کسی نمیخره اونارو برو ببین اگه بود ک برشون دار حساب کن اگه ن ک ب یارو بگو اومدم قیف ورداشتم ی کم ترک داشت از دست منم افتاد بیشتر شد ولیچون عجله داشتم نبردمشون حالا گفتم بیام پولشو حساب کنم

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
حق با شماست ولی نمیدونم برم چجوری بهش توضیح بدم همش سرشم شلوغه

هیچی خیلی متین برو صداش کن بگو آقای فلانی یک لحظه تشریف بیارید

خیلی محکم حرفتو بزن شرمنده بازی ام در نیار ...

بگو بابت اون خرابی قیفا هم اگه لازمه من خسارت شو میدم ...

اگه تو دلت هست بهشم بگو سر چی عصبانی شدی