2777
2789
عنوان

با مامانم توی یه ساختمونیم

1067 بازدید | 53 پست

هرچیزی که تموم میکنه میاد از من میگیره، مرغ، گوشت تخم مرغ، پیاز، سیب زمینی وو.... البته اندازه های کم مثلا۳تا تخم مرغ، راستش پس هم نمیده

امروز من باقالی خریدم، تو دلم گفتم یه بشقاب میکشم میدم بهشون الان زنگ زده بود من شام نمیزارم برا ماهم میاری دیگه؟  منم گفتم نه من اندازه یه نفر براتون میارم راستش از شوهرم خیلی خجالت میکشم

چون عصرهم اومد  تایدشون تموم شده بود دادم... به نظرم گناه میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کار درست نیست به نظر من ، ولی خب مادرته اگه غریبه بود میشد کاری کرد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

حق داری بنظرم

بهترین راه اینه ک فاصله خودتون رو با خانواده حفظ کنید و نزدیک نباشین

من خودم هر سری میرم خونه مامانم کلی وسیله میگیرم میبرم ولی هیچوقت تا حالا نگفتن خودشون ک فلان چیز ب من بده

اگه اینجوری کنن قطعا بهم برمیخوره 

حق داری بنظرم بهترین راه اینه ک فاصله خودتون رو با خانواده حفظ کنید و نزدیک نباشین من خودم هر سری ...

خدا شاهده من میرم بازار هر وی بر خونه خودمون بگیرم نصفش میکنم بااونا، (گوجه، خیار، میوه و....) اما الان راستش بهم برخورد حس کردم سواستفاده اس