2777
2789
عنوان

با مامانم توی یه ساختمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 53 پست

حواهر من طبقه پایین بود وضعیت برعکس بود یسری وعده هارو خونه مامانم میخوردن بچه ام میدادن مامانم اجاره ام ندادن یکسال

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

یه عمر بچه بزرگ کن بی منت ابش بده نونش بده درد بارداری بکش و از دهن خودت بردار بزار دهن اون و شیرتو بده بهش نصف استخونات داغون کن 

بعد سر چهار تا گوجه و یه تیک مرغ و باقالی اینجوری بیاد بگه

هی روزگار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همون اندازه معمول میدیم بهشون، من خودمم شاغلم اما همه مخارج خونه باشوهرمه خودم عذاب وجدان میگیرم ...

عزیزم پس دربیا از اونجا من جات باشم در میام 

مامان من خودمم براش بگیرم قبول نمیکنه بزوووور و دعوا بهش میدم

خدا شاهده من میرم بازار هر وی بر خونه خودمون بگیرم نصفش میکنم بااونا، (گوجه، خیار، میوه و....) اما ا ...

خونه رو باباتون دادن بهتون؟ هیچ امتیازی از جانب اونا دریافت میکنین تو زندگی تون؟

باپول خودم میگیرم بعضی وقتا، چون شاغلم

خب از پول خودت ایرادی نداره،چون اخایارش با خودت،ولی چیزی که همسرت میگیره اگه بیش از اندازه بخوای ازش بدی ،همسرتم باید راضی باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چون خودت شاغلی بنظرم اشکالی نداره چون پول تو هم هست... بنظرم همین جا بمون بالاخره وقتی بچه دار شدی تو بزرگ کردنش دو سه سال اول کمکت میکنن... 

پدر و مادر واقعا برای آدم زحمت کشیدن... شوهرت مگه ناراحت میشه؟ 

ما یه همسایه داشتیم هر سری میومد از مادرم نوار بهداشتی میگرفت میگعت خجالت میکشم به شوهرم بگم😐😂

مآدرس باید نیگفت منمخجالت میکشم بگم حجم مصرفی یهو دو برابر شده . اگه شوهر من بفهمه ازش خجالت نمی کشی؟!

عزیزم من شاغلم هر ماه یه مبلغ ثابت میریزم به حساب مادرم... اما تازگیا حس میکنم ازم سو استفاده میشه.. ...

هیچ مادری ازبچش سواستفاده نمیکنه .طرزفکرتوعوض کن.خدای نکر ده ازدستش دادی اون وقت میفهمی 

مآدرس باید نیگفت منمخجالت میکشم بگم حجم مصرفی یهو دو برابر شده . اگه شوهر من بفهمه ازش خجالت نمی کشی ...

اوایل میداد بعدش میگفت ندارم منم تموم کردم

ولی اخه مگه کسی خجالت میکشه به شوهرش بگه پریودم؟😐😐😐

خونه رو باباتون دادن بهتون؟ هیچ امتیازی از جانب اونا دریافت میکنین تو زندگی تون؟

هیچ حمایتی نکردن، تازه من کمک مالی میکنم بهشون هر ماه یه مبلغ ثابت میریزم به حساب مادرم، تازه اونروز مامانم میگفت تو و داداشات برا خواهر مجردت هر ماه یه مبلغی پول تو جیبی بدین👀