2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم از دست این شوهر

170 بازدید | 7 پست

بچه ها خسته شدم از این رفتاراش مثلا من یه کاری دارم میگم امروز انجام بده میندازه فردا ولی میره کار داماد یا خواهرش انجام میده مثلا الان گفتم باید این مدرک ببری درست کنی پنجشنبه لازممه بجای فردا بعداز ظهر میندازه پس فردا که بره کار شوهر خواهرش کنه یا داریم حرف میزنیم میگه برم خواهرم ببرم 

همش در خدمت بقیه نه گفتنم یاد نگرفته بخدا پیرشدن بس که حرص خوردم منم اعصابم خورد میشه بارها کلی حرف بهش زدم تهدیدش کردم گفتم اگه انجام ندی پوله خرج میکنم ولی حرفم ماله همون موقع اس بعد اعصبانیتم می‌خوابه چیکار کنم من از دست این 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارچوب زندگیت باید حد و مرز داشته باشه ..تو نتونی این حد و مرزها رو رعایت کنی نبایدم از همسرت بخوای

قانون مهم زندگی از دوستی یاد گرفتم اینکه 

توی زندگی مرز داشتن مهمتر از دوست داشتنه ،کسی دوستم نداشت ،نداشت.ولی سر مرزهای زندگیت کوتاه نیا ..در طولانی مدت آدما برای کسانی که در زندگیشون چارچوب داره ارزشو احترام بیشتری قائلن تا برای کسایی که دوستشون داشتن .