2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 165 پست
اگر تمام پیامای اینجارو بخونی،، مفهمی یه جورایی نشدنیه..

تموم کامنتاروخوندم.چیزخاصی نیست که نشدنی باشه

فقط شماخودتون باید زرنگ‌باشین 

راستش دختراازپسرای زرنگ وباجنم خوششون میاد سعی کن اونقدردختره رووابسته خودت کنی .اونقدربهش محبت کن تاهمیشه تشنه محبت توباشه

ببین داداش من کارنشدنی نیست .واینکه تودانشگاهتون خوب بپوش بخودت برس متین رفتارکن باکلاس باش .اگه دختره بفهمه بقیه وختراازت خوششون میادخودبخود شیفته تو میشه.مطمعنم 

شما شناختت از خانما و حتی از هم جنس های خودتون کمه برای همینم به اشتباه این راه رو رفتین چیزی که م ...

شاید درست میگین. ولی من بودم حتما ازش خوشم اومده. ولی بازم اونجور نگاها نمینداختخ اخه ضایع هست. لبخند هم‌نمیزنم ب کسی. فقط تو دلم‌خوشحال میشم مثلا چشم تو چشم شدیم. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیشتر دلیلش میتونه‌این باشه نسبت بهتون حس‌خوبی داره. و‌خوشش میاد ازتون. اگر نگاهتون میکنه. ولی شما خ ...

ی جایی زیاد نگاه کرد ک من واقعا اذیت شدم و جهت نگاهمو تغییردادم بعدم اون چشا ونگاهشو آورد پایین ومشخص بود از رفتار خودش خجالت کشید ک این طور نگاه می‌کرد.

خب ازتون خوشش میاد. شما رعایت کنین، اگر واقعا خوشش بیاد بهتون میفهمونه. 

اگر قرار بر علاقه بدون هوس باشه چجوری میتونم متوجه شم؟

چون اینجا یه خانمی گف هیز هستن ودلیل خاصی نداره.منم دلسردشدم

اگر قرار بر علاقه بدون هوس باشه چجوری میتونم متوجه شم؟ چون اینجا یه خانمی گف هیز هستن ودلیل خاصی ند ...

زمان مشخص میکنه. اگر علاقه باشه میاد میگه و برای خواستگاری برنامه میریزه. اگر نه ک میگه بیا دوست باشیم. این دوست باشیم همون چیزیه که نباید بری سمتش. 

والا ی گوشه تو کلاس نشستم سرم‌تو لاک‌خودمه. دورو بر دخترا هم نمیپلکم. کاری به هم نداریم. طرز برخوردش ...

دخترا همینطورن

اگه دلشون برات تنگ شه باهات دعوا میکنن

بدشون بیاد ازت دعوا میکنن

رفتارت طبق سلیقشون نباشه دعوا میکنن 

کلا باید بشناسینشون😅

اینطوریام نیست! ممکنه‌این باشه، ولی همه رو با این کلام قضاوت نکنین. بعضی مردا وقتی ب کسی علاقه‌پیدا ...

واقعا اینطوره؟پس چجور میتونم تشخصیص بدم نگاه اون آقاهه مث خودتون ک از سر علاقه اس هست.

تو نت سرچ زدم نوشتن اگ مردی درحین‌نگاه کردن ب شما مردمک چشمش گشاد شه یعنی علاقه داره .واون مردم همینجوربود

واقعا اینطوره؟پس چجور میتونم تشخصیص بدم نگاه اون آقاهه مث خودتون ک از سر علاقه اس هست. تو نت سرچ زد ...

ببین همه باهم فرق میکنن. اگر من علاقه داشته باشم ب کسی اونجوری مثل اون آقا نگاهش نمیکنم. مخفیانه ی ریز نگاهی میزنم. نمیزارم بفهمهدخیره نگاه کردم. ضایع هست. بعدم لبخند هم نمیزنم که بهش. ممکنه علاقه داره ولی خجالت میکشه بگه بهت. صبر کن زمان بگذره. شما رفتارت با وقار و سنگین باشه، اگر حسش واقعی باشه بهت میگه. 

زمان مشخص میکنه. اگر علاقه باشه میاد میگه و برای خواستگاری برنامه میریزه. اگر نه ک میگه بیا دوست باش ...

مرسی از راهنمایی. شما هم بنظرم سعی کن تسلیم دوستای اون دختره نشی و ی کاری کنه اعتمادش بهت جلب شه

ببین همه باهم فرق میکنن. اگر من علاقه داشته باشم ب کسی اونجوری مثل اون آقا نگاهش نمیکنم. مخفیانه ی ر ...

پس لبخندی ک علنی باشه و نگاه هایی ک علنی باشه ک شخص رو بفهمونه بهش احساس داری میتونه از رو هوس باشه

ولی نگاهی ک پنهونی باشه و لبخندی توش نباشه همراه باخجالت میتونه علاقه واقعی باشه. .من فک کردم واقعا بدون هوس بود ولی وقتی تشکر میکنم ازش بابت کاری از باب احترامه و من هیچ منظوری ندارم ایشون لبخند میزنه زل میزنه.بازم ممنون ازتون

پس لبخندی ک علنی باشه و نگاه هایی ک علنی باشه ک شخص رو بفهمونه بهش احساس داری میتونه از رو هوس باشه ...

ببین نمیشه‌قضاوت کرد، آدم‌ها متفاوتن. ممکنه‌واقعا علاقه داشته باشه اما آدمی خجالتی باشه. هرچیزی ممکنه. زمان بهت ثابت میکنه. قبل اینکه‌هرچیزی هم بشه‌لطفا با مشاور یا کسی که فکر میکنی بالغه و خوب مشورت میده در این باره صحبت کن.