2777
2789
عنوان

جاریم گف ک پدرشوهرم بهش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 110 پست

جاریت داره دو به هم زنی میکنه 

همونجا باید به جاریت میگفتی اره باباجون هرچی بگه حق میگه

هر موقع حرف اورد اینطوری بگو تا خودش و جمع کنه 

اگه نه چهارتا حرفم از طرف شما در میاره به اون یکی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سیاست بگو مثلا با مهربونی بگو بابا جون ببخشید که دخترم اذیتت میکنه بعد که گفت چه اذیتی بگو فلانی این حرفو رده ولی من میدونم شما نگفتی باباجانم

🤍روزمرگی من برای خواهر آسمانیم🤍

بچه رو نگیر ولی با خنده و شوخی بگو آقاجون خوابوندی فردا دوباره پشت سرمون نگو بی عرضه ایداا...خودتون گرفتید

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

وای فک میکردم فقط پسر منه که عاشق پدرشوهرمه و وقتی میبینتش از خود بیخود میشه🥺😍😍

جاری دوبه هم زن...بره گمشه بابا حسودی کرده حرف پدرشوهرتو برعکس کرده عزیزم 

بذار بجت با بابابزرگش خوش بگذرونه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

نگو گناه داره یه درصدم فک کن گفته باشه از ذوقش احتمالا خواسته پز کارشو بده بعضی مردا این شکلین ممکنه بگی بعد دیگه اینکارو نمیکنه کی‌میخواد کمکت کنه با این جاریم زیاد صمیمی نباش 

خب چجوری بگم تو چه شرایطی بگم  ..‌‌اگه پدرشوهرم برگشت گف خب راست میگم دیگه بچه رو گریه میندازیم ...

یه گزینه دیگه هم اینه چیزی به پدرشوهر نگی ولی زبون جاری رو کوتاه کنی😕

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

اگه خواست بچه رو بگیره بگو بابا ازت دلگیرم 

چرا اینجوری گفتی

شماکه غریبه نیستی 

شما هم بابابزرگشی 

من میتونم خودم بچه رو اروم کنم ولی دوست دارم کنار شما باشه 

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

خب چجوری بگم تو چه شرایطی بگم  ..‌‌اگه پدرشوهرم برگشت گف خب راست میگم دیگه بچه رو گریه میندازیم ...

😐

پدر شما تا به حال حرفی نزده ناراحت بشی ؟ 

بهتون خونه دادن 

بچه ات رو هم نگه میدارن 

این همه زحمت کشیدن به چشمت نمیاد ؟! 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

2790
2778
2791
2779
2792