2777
2789
عنوان

جاریم گف ک پدرشوهرم بهش گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 110 پست
بنده خدا چیز خاصی که نگفته که اینقدر به دلتون اومده. بیشتر جنبه شوخی داشته به نظرم.

از پدرشوهر ناراحت نیستم من 

من میخوام ب پدرشوهرمب فهمونم جاریم دو بهم زنه قبلا هم آخه بهم اومده گفته اقاجون درباره تو همچین حرفی زده

خب چجوری بهش بگم تو چ موقعیتی و چی بگم😵‍💫

ایندفعه که بچه ات میخواست بره پیش پدربزرگش یا خودش گرفت بچه رو بخوابونه با خنده بگو نه اذیت میشین و پیش جاری چرا این حرف و زدین، با خنده و شوخی بگو ناراحتم نشه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نگم کلا ب پدرشوهرم؟ آخه قبلا هم جاریم اومده بهم گفته آقا درباره تو اینو ب من گف

بنظرمن خیلی چیز طبیعیه  پشت سرت حرف بزنه هممون گاهی بی انصاف میشیم ولی این درون حد نیست بخای بروش بیاری هرچی حساسیت نشون بدی طرف مقابل هم حساس ترمیشه یه گاردی داره درمقابل تو... همینکه بچه تو میخابونه نشون میده مهربونی شوکافیه به جاریت محترمانه بگو دوستندارم حرفای پشت سرمو بشنوم کسی مشکلی داشت توروم میکه

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

اون ک صدرصد  من میخوام ک پدرشوهرم بفهمه جاریم میاد همه چی رو بهم میگه

بگو. ولی شاید پدر شوهرت اینو نگفته باشه و ممکنه از حرف شما حس بد بگیره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

2790
2778
2791
2779
2792