ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
2 لیوان نخود را به مدت 48 ساعت خیس گرده و در طول روز چندین مرتبه آب آن رو عوض کنید. بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود 2 لیوان نخود+4 حبه سیر+2 عدد پیاز متوسط+نمک+فلفل قرمز+کمی زردچوبه+پودر زیره سبز+پودر کاری+پودر تخم گشنیز +دو قاشق غذاخوری پر آرد نخودچی را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا مواد کاملا پوره و نرم یکدست شوند ◀دقت کنید نخودها باید کاملا چرخ شده و نرم بشن وگرنه فلافل سفت میشه ◀میزان سیر و ادویه ها کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی داره ◀ادویه کاری تند هست و من دیگه فلفل قرمز اضافه نکردم اگه دوست داشتید میتونید علاوه بر کاری مقداری فلفل قرمز بنا به ذائقه اضافه کنید مواد فلافل را در کاسه بریزید و کم کم حدود کمتر از نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید تا مایه کمی شل شود. ◀حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه ◀آب باعث پوک شدن فلافل میشه روی مواد را بپوشانید و 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید قالب فلافل را در روغن داغ بزنید و از مواد فلافل پر کنید و فلافلها رو در روعن داغ سرخ کنید ◀میتونید بعد از اینکه قالب رو چرب کردید کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام بپاشید و بعد مواد فلافل رو در قالب بریزید و روی مواد رو صاف کنید و دوباره مقداری کنجد بپاشید و در روغن سرخ کردم. 👈این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میده.
ادامه مطلب👇👇👇
ادامه آموزش فلافل👇
👈به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت نیست.(دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاست) 👈این دستور حدود 30 عدد فلافل به شما میده که بستگی به سایز قالبتون داره 👈اگه همه نکات رو و همچنین اندازه هایی که گفتم رو رعایت کنید نیازی به افزودن بیکینگ پودر نیست و فلافل بسیار پوک و خوش بافتی خواهید داشت. ◀میتونید مواد رو فریز کنید و هر زمان خواستید بعد از یخ زدایی قالب بزنید و سرخ کنید.
سوال منم هست من خیلی سفته وقتی درست میکنم را حلی هست تا نرم شه چی میریزین توش
عزیزم. ی کیلوو نخود. با سه چهار تا سیب زمینی. ی دوتا کوجه. ی فلفل دلمه ای. دوتا دونه هویج. ی بوته سیر. چرخ میکنم. بعدش ادویه میزنم. پاپریکا و ادویه فلافل و. زردجوبه ی کم. فلفل قرمز. اگه فلفل قرمز نسابیده باشه هم با خود مواد چرخ میکنم. بعدم بهش بکینگ پودر میزنم. من این دفعه دیتورشو از یکی گرفتم درست کردم عالی شد.