2777
2789
عنوان

آقایان و خانما همه بیان

377 بازدید | 77 پست

بنظرتون چ دلیلی میتونه داشته باشه رفتار این مرد و بنظرتون خوبه یابد

ب شدت سخت گیر و کنترل گره زن و بچش ازترسش جرات جای رفتن ندارن برن هم دزدکی میرن

خسیس برای خانواده و خونه ش و دست و دلباز برای فامیلای خودش 

رفت و آمد گرم و صمیمی با فامیلای خودش و رفت و آمد نکردن با فامیلای خانمش

دست بزن داشتن

عصبانی، عبوس، بداخلاق، پرخاشگر 

نمیدونم چرا زن و بچش خاسته ای داشته باشن جرات ندارن بش بگن ولی فامیلاش خیییییلی خاسته هاشونو بش میگن

نماز خون، روزه دار، حلال خور، چشم و دلپاک، صادق و راستگو، زحمت کش

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلال خوووور؟😂😂😂😂

حلال در آوردن به این نیست که از کسی دزدی نکنی

نمازخون و روزه دار بودن هم این نیست که خم و راست شی و گرسنه بمونی

اول باید انسان خوبی باشی که این آقا نیست

پس باقیش ظاهرسازیه

ما به همچین آدمی نمیگیم نمازخون و حلال خور

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
 زن و بچش و نمیخواد

واقعا 

چرا 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
حلال خوووور؟😂😂😂😂 حلال در آوردن به این نیست که از کسی دزدی نکنی نمازخون و روزه دار بودن هم این ...

انسان بدی نیست ها

الان یه عده میان میگن غیرت داره ولی این غیرت نیست این اقا زن و بچه شو نمیخواد 

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
همه ی اون نماز وروزش مفت نمیارزه وقتی زنش وبچش ازش راضی نیستن

شاید مشکل از خانمشه

انسان بدی نیست ها

مغز خودت اینو قبول میکنه؟

من میتونم بگم فلانی یه نفرو به قتل رسونده ولی آدم خوبیه؟

معیار خوب بودن چیه؟ نماز خوندن؟ اینکه دروغ نگی؟

یا اینکه عزیزانتو رنج ندی؟ 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید مشکل از خانمشه

خیر مشکل از شما نیست مشکل از همسرتونه توی تاپیک قبل هم گفتم اینجا هم چیزای جدید گفتین ادامشو میگم چون همسرتون اولین ضربشو از مادرش دیده که توی سن کم ترکش کرده و بعد از اون کلی اتفاقای بد و تجربه های بد داشته اون رو مقصر اول تا اخر زندگیش میبینه و خوب شاید نسبت به همسرش هم که دومین زن زندگیش به حساب میاد دلسرد و

کینه ای رفتار کنه شاید دلیلش اینه

چون خودش کودکیه خوبی نداشته و سختی زیاد کشیده به جای اینکه جبران کنه و حسرت به دل خانواده خودش نزاره ترجیح داده ادم سرد و سنگی بشه و همون بلاها رو به سر خانواده خودشم بیاره

این نظر منه و میتونه هم درست نباشه باید از همه زوایا دید و قضاوت کرد