2777
2789
عنوان

آقایان و خانما همه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 77 پست
نمیدونم  جای بچه هاش بودین بعد ازدواج چطوری باشون رفتار میکردین

با پدرشون؟من بودم سعی میکردم با رفتار محبت امیز دل پدرم رو نرم کنم ولی اگه هیچ جوره تغییر نکرد فقط احترام پدریشونو میزاشتم و زیاد پاپیچش نمیشدم

عزیزم زنش ب شدت ساده و نادونه هیچی بلد نیست نه شوهر داری ن بچه داری ن مهمون داری ن آداب معاشرت ن هیچ ...

طلاق برای چیه چراباید این زن رونگه میداشت واذیتش میکرد شاید یکی پیدا میشد واین خانم روبا این شرایط دوست داشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق برای چیه چراباید این زن رونگه میداشت واذیتش میکرد شاید یکی پیدا میشد واین خانم روبا این شرایط د ...

دقیقا 

اکثر ما ایرانیا اینجوری هستیم فقط بلدیم مشکلو سخترش کنیم واسه همینه ملت همه افسرده و درگیرن چون زندگی کردن درستو بلد نیستیم با خودمون لج داریم میخوایم حتما خودمون درستش کنیم درصورتی که اصلا شاید قرار به درست شدنش نباشه

اگه اینجور که شما میگید باشه پس هبچی دیگه مشکلش فقط خانمشه باید ببینن مشکل از کجاست خانمش چیکار کرده ...

گفتم ک هیچی بلد نیست 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
بله وقتی اجازه داده شوهرش باهاش اینجوری برخوردکنه درصورتی که برای خانواده قبلیش آدم خوبیه یعنی باج د ...

باج نداده 

ساده و مظلوم و تو سری خوره

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
با پدرشون؟من بودم سعی میکردم با رفتار محبت امیز دل پدرم رو نرم کنم ولی اگه هیچ جوره تغییر نکرد فقط ا ...

تازه دلشم نرم شه چ فایده 

بچگی و مجردی بچه ها تباه شد

دقیقا  اکثر ما ایرانیا اینجوری هستیم فقط بلدیم مشکلو سخترش کنیم واسه همینه ملت همه افسرده و در ...

تازه اسمشم میزاریم از خود گذشتگی یکی از آشناهامون مثل همین مردی بود که استاترمیگه.یه زن داشت  باهمین مشخصات مرد کشیده شد به خیانت وازدواج مجدد و.....ولی زن عین خیالشم نبود ولی مرده نابود شد

طلاق برای چیه چراباید این زن رونگه میداشت واذیتش میکرد شاید یکی پیدا میشد واین خانم روبا این شرایط د ...

چندین بار خواست طلاقش بده اطرافیان نزاشتن

گفتم ک هیچی بلد نیست 

یعنی چی هیچی بلد نیست ؟؟اگه میخواد زندگی کنه و زندگیشو دوست داره پس باید هرطور شده به خودش زحمت بده و زندگی کردن و بلد بشه نمیشه و نمیتونم نداریم

اگرم که نمیخواد درست بشه پس بره به سلامت مردا یه زن زندگی کن و زرنگ میخوان نه که بعد عمری باز بگه بلد نیستم و نمیتونم و سلیقه ندارمو فلان 

باید به موقع مشکلو حل کرد تا اصلا به اونجاکشیده نشه و بچه هارو توی ناراحتی فرو نبرن

کی حل کنه؟ گفتم ک مرد دیونه و زن بیعقل

زنشو نمی‌خواد وگرنه مرد هر چی هم خسیس بخواد کسی رو واسش خرج می‌کنه در مورد بقیه چیزایی هم که گفتین ه ...

بچه ها چی؟