اون وسطیارو چندسال پیش گرفتم خیلی دوسشون دارم دیگه مدلش گیرم نیومد که بخرم. اون دوتارو هم یکی دو ماه پیش خریدم انداختم تو اون دستم دوستم گفت با اون النگوهات بندازی قشنگ تر میشه. حالا ببینید بد نشده بنظرتون؟؟؟
عزیز جان این روزا مردم یا نمیتونن پس انداز کنن یا ی قشری ک میتونن پس انداز کنن نهایت طلا میشه خرید با اون لاکچری های دیگه کار ندارم ولی مردم متوسط ب بالا میتونن طلا بخرم پس این خز نیست
از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
دلم میخواد النگوهامو عوض کنم ۳ ساله دستمه دلمو زده