2789

شب قبل خواب نرو تو گوشی الانم که صبح بیدار شدی اومدی تو گوشی نباید این کارو بکنی طبق گفته روانشناسا

حالا من خودم ۹ صبح تو سایتم🙂😐 یکی باید به خودم بگه

من واقعا عاشق بروسلیام. اون فلسفه خونده بود، شعر میگفت و بازیگری هم میکرد اما در نهایت به این نتیجه رسید که زیباترین شکل بیان، مشت زدن تو صورت طرفه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط براي صبحگاهي نميگم 

اين راهي كه خودم رفتم و خيلي عالي تاثير گذار يه مدت امتحان كن ضرر كه نميكني لاقل انجام دادي 

خيلي ساده هر چيزي باعث استرس شما ميشه رو بپذيررررر  رو كاغذ بنويس از چي استرس داري. و براي چه دليل هايي. راجب اين موضوع استرس داري .  و در اخر شما نميدوني چه اتفاقي   ميوفته پس چند لحظه چشماتو ببند و بگو خدا بگو  من نميدونم پس هديه ات اين باشه خوب پيش ميره مثبت همه چي 

🕊
شب قبل خواب نرو تو گوشی الانم که صبح بیدار شدی اومدی تو گوشی نباید این کارو بکنی طبق گفته روانشناسا ...

نه بابا یه ساعت قبل از خوابم گوشیو میزارم کنار  بعد از بیدار شدنمم دوساعت بعدش گوشیو برمی‌دارم آخه من زود بیدار میشم 🥺

نمدونم شاید از یه چیز دیگه ای باشه استرس میزنه به سمت چپ بدنم قلبم دستام بازوهام گردنم صورتم

نه بابا یه ساعت قبل از خوابم گوشیو میزارم کنار  بعد از بیدار شدنمم دوساعت بعدش گوشیو برمی‌دارم ...

اگه تپش قلب داری پاراپرانول خوبه اما به نظرم اگه علائم فیزیکی بیشتره برو دکتر اگه روحی کا برو روانشناس

من واقعا عاشق بروسلیام. اون فلسفه خونده بود، شعر میگفت و بازیگری هم میکرد اما در نهایت به این نتیجه رسید که زیباترین شکل بیان، مشت زدن تو صورت طرفه.

اگه تپش قلب داری پاراپرانول خوبه اما به نظرم اگه علائم فیزیکی بیشتره برو دکتر اگه روحی کا برو روانشن ...

راستش به مدت دوسال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پرانول۲۰خوردم اولا خوب بودم عالی بعد دیدیم یواش یواش دارم افسرده میشمو قرصم دیگه اون تاثیر قبلو ندارها جوری بهش معتاد شدم که بدون وعده می‌خوردم ینی یه کوچولو استرس حتی به خاطر رد شدن از خیابون داشتم می‌خوردم لحظه به لحظه تا اینکه یه استرس بزرگی وارد زندگیم شد که من پانیکی شدمو  قرصو یواش یواش گذاشتم کنار جوری که بردنم بیمارستان الآنم نمی‌دونم چیکار کنم 😔😔

ببخش من جمله اخرتو متوجه نشدم بگم خدا بعد چی؟!

اينكه شما چشماتو ميبندي 

تصور كن خدا ميخواد بهت هديه بده شما نميدوني قراره چي پيش بياد به جاي اينكه فكر كني منفي ميخواد پيش بياد حايگزينش رو مثبت بزار ، مثلا قراره جايي بريد همش داريد به اتفاق هاي بد اون قرار فكر ميكنيد به جاش بيايد بگيد خدايا من كه نميدونم چي قراره پيش بياد پس من بهترين حالت ممكن اون قرار فكر ميكنم و مثلا فكر ميكنم. تو ام بهم اتفاق خوب هديه بده … همه چيز از ذهن مياد وقتي شما براي هر اتفاق پذيرشت رو ببري بالا همش مثبت پيش مياد 

🕊