2777
2789
عنوان

چطوری این همه وزن کم کنممم😭💔

245 بازدید | 16 پست

بچه ها من خیلی اضافه وزن دارم يعني حدود 65 کیلو اضافه وزن دارم 115 کیلو ام يعني بدترین حالت ممکنه من خودم صورت خوشگلی دارم ولی چاقی خیلی بدم کرده، اینم بگم چاقی من بالا تنه نیست یعنی کمرم اینا باریکه پاهام و باسنم بزرگه ولیی🥺چه کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اراده داشته باشی 

فقط دو سه هفته اولش ی کم سخته بعدش ک نتیجه بگیری و عادت کنی راحت میشه قند مصنوعی رو حذف کن کنار غذات ی کاسه سالاد بذار و کربوهیدرات رو ب حداقل برسون

من دو سال پیش با کالری شماری و پیاده روی روزانه ۱۸ کیلو کم کردم تو هم حتما میتونی

سلام امضامو بخون درخواست بده تا راهنماییت کنم چه کارکنی گلم

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

منم ۱۱۲ کیلو هستم من در عرض ۵ یا ۶ سال اینقدر زیاد شدم و چاقیم از استرس و پر خوری عصبیه خودم میدونم استرس و غصه خوردن مانع تحرک من میشه از طرفی وقتی ناراحت میشم دست خودم نیست اونقدر میخورم که حالم بد میشه حالا دارم رو خودم کار میکنم اول استرسم رو کنترل کنم میدونم وزنم خود به خود درست میشه حالا شما هم باید اول ریشه و علت چاقیتون رو پیدا کنید وقتی اونو درست کنید وزنتون هم درست میشه

۶۵ کیلو خودش یه آدم بالغه واقعا خدا کمکت کنه منم باید هفت کیلو کم کنم هی یه مرضی میگیرم که نتونم پیا ...

آره عزیزم دقیقا ولی اگه منو ببینی اصلا بهم نمیخوره آنقدر اضافه وزن داشته باشم، دقیقا درست میگید آدم خیلی اذیت میشه😭