2777
2789
عنوان

قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 44 پست
حتی میترسم بازاون دختره توزندگیش باشه میگم فقط تااخرعمربرم ازدورببینمش

خب چرا کاری نکردی دختررو ترک کنه؟ بعد بهم بزنی 

ک خودش اشتباهشوربفهمه بیاد معذرت خواهی ک فقط همنجپر رفتی ک با دختره چت کنه؟

منم مثل تو ام دقیقا مثل تو تو شرایط تو ام.. هربار اشتباه از خودم بود رفتم التماس کردم که نکنه روزی ...

تواینستابلاکم هنوزولی توتلگرام ازبلاکم دراورده اونروزتوپیج هنریش پیام دادم صداش کردم پستی که برامن درست کرده بودوهی پست کردبرداشت ولی جواب ندادمن دیگه چیزی ننوشتم بعداین متن وگذاشت بیوش منتظر نباش کسی برات گل بیاره 🥀خاک رو زیرو رو کن بذر رو بکار، گل میاد🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواینستابلاکم هنوزولی توتلگرام ازبلاکم دراورده اونروزتوپیج هنریش پیام دادم صداش کردم پستی که برامن د ...

کارما هستش دکتر از روزگارش درمیاره... خودش پشیمون میشه الانم پشیمونه ولی دیگه می‌دونه چه گندگوهی به بار آورده روش نمیشه بیاد معذرت خواهی

عزیزم مطمئن باش خدا هست نمی‌زارم اشکات بی پناه بمونه ، اونو بدطور زمین می نه دل شکستن بدترین تاوان هارو داره 

چند مدت از این جریان میگذره ؟

خب چرا کاری نکردی دختررو ترک کنه؟ بعد بهم بزنی  ک خودش اشتباهشوربفهمه بیاد معذرت خواهی ک فقط ه ...

قهربودیم دوستش گفت بایه دختره اوکی شده قصدش جدیه دوسش داره  بخاطرش خودکشی کردم رفت مسافرت  باپاهای گچی رفتم پیش نیومدبیرون ازهمه جابلاکم کرد بعدتولدش که دختره استوری گذاشته بودباقلب قرمزتبریک گفته بودوریپ زدبودبعداون یه پست بودبرامن درست کردبودوتاالان هرروز هی پست میکردهی بایگانی میکردبعداونروزی که بهش پیام دادم صداش کردم جواب ندادولی تاشب ۵ ۶بارپست وبایگانی کرد

کارما هستش دکتر از روزگارش درمیاره... خودش پشیمون میشه الانم پشیمونه ولی دیگه می‌دونه چه گندگوهی به ...

حتی نمیخام خارتوپاش بره هیچوقت نفرینش نکردم تقریبا۹ماهو۲۱روز

قهربودیم دوستش گفت بایه دختره اوکی شده قصدش جدیه دوسش داره  بخاطرش خودکشی کردم رفت مسافرت ...

خدا بزرگه عزیزم ،، مطمئن باش ی روز با دل پشیمون و داغوون دقیقا مثل همین حال الان تو برمیگرده التماس می‌کنه اون وقت تو انقد حال دلت خوبه حتی یادت نمیاد کی هستش 

باور کن روزایی ک میگفتی هیچ وقت نمی‌گذره گذشت ک حتی الان یادت نمیاد چه روزایی بود بخاطر چی حالت بد بود

آروم باش فقط منتظر همون روزی بمون ک پشیمون شه 

می‌دونم نمیشه گفت خودتو سرگرم کن‌ با کس دیگه ای حرف بزن چون درک میکنم دردی تو سینه آدم هست که آدم فقط دلش مرگ میخواد نمیتونه با کس دیگه ای حرف بزنه حتی حوصله فیلم دیدن رو هم ندارن فقط دلش بی‌قراره درکت میکنم 💔

ولی من مطمئنم کارما تمام این حال بدیای تورو ازش میگیره

من خودمم ۳ روزه دعوا کردیم ،، از دلتنگی قلبم داره می ترکه هنوز ک هنوز خواب نرفتم از شدت قلب درد فقط مرگ آرومم می‌کنه 

خدا بزرگه عزیزم ،، مطمئن باش ی روز با دل پشیمون و داغوون دقیقا مثل همین حال الان تو برمیگرده التماس ...

ولی میدونی عشق کورمیکنه حتی حاضرم بااون عفریته باشه ولی خوشحال باشه حتی نمیخام پشیمون شه میدونی چراچون نمیخام دردبکشه فقط وسط منم که داغونم‌ هیچ راهی برام نزاشته ولی اگه پای اون دختره وسعت نبودمن بازبیخیال نمیشدم 

هربار دعوت میکنیم خودم پیش قدم میشم ..

می دونی چیه من دوسه بار بهش دروغ گفتم یعنی از ترسم بوده ک خیلی محدودم میکرد و منم نمی تونستم بهش بگم که بعداً خودش متوجه میشد 

ما سه روز پیش رفتیم باغ بهش گفتم با کی میخوایم بریم نامزد خالمم بود ولی بهش نگفتم هس . ولی بهش گفتم کجا هستیم اینا اومد دید نامزد خالمو گفت چرا بهم نگفتی چرا دروغ گفتی و من الان هرچی قسم میخورم اسکرین می‌فرستم میگم بابا بهت زنگ زدم به بابات زنگ زدم جواب ندادید . میگه نه دروغ گفتی میگم همین یکبارو فرصت بده بهم دیگه دروغی درکار نیست میگه همیشه همینو میگی از فرصتام سو استفاده کردی ،، من یدونش نمی توانم 😭 دارم میمیرم از شدت درد

من خودمم ۳ روزه دعوا کردیم ،، از دلتنگی قلبم داره می ترکه هنوز ک هنوز خواب نرفتم از شدت قلب درد فقط ...

خدانکنه عزیزدلم دورسرت بگردم غصه نخورحداقل میدونی قهره اوکی میشه غصه نخور

ولی میدونی عشق کورمیکنه حتی حاضرم بااون عفریته باشه ولی خوشحال باشه حتی نمیخام پشیمون شه میدونی چراچ ...

الان مطمعنی اون دختره هنوز هستش؟؟

ببین عزیزم الان داغی منم همینم  با حالی انقد خودم درد میکشم ب خدا چشام دیگه نمی‌بینه ولی بازم میگم باحالی ک خودم مقصر نبودم و دروغ هم نگفتم ۳ بار بهش زنگ زدم ۲ بار ب باباش زنگ زدم ولی گوشیشون نگرفت و من مقصرش نبودم دارم انقد عذاب میکشم میگم اشکال ندارد شاید خواست خدا بوده فقط حالش خوب باشه بزار من بمیرم

هربار دعوت میکنیم خودم پیش قدم میشم .. می دونی چیه من دوسه بار بهش دروغ گفتم یعنی از ترسم بوده ک خی ...

قوربونت بشم درک میکنم  نامزده خالته غریبه که نیس ولی خب مشخصه حساسه روت پس کاش میگفتی ولی توازدستش نده مشخصه عاشقته که گیرمیده

خدانکنه عزیزدلم دورسرت بگردم غصه   نخورحداقل میدونی قهره اوکی میشه غصه نخور

قربونت عزیز مهربونم ،، غصه نخور بخدا زندگی اونقدر ارزش نداره انقد سخت بگیری می دونم چی میگی بخدا ذره ذره درکت میکنم ولی وقتی نیست شرایط نیست توهم رفته رفته سعی کن یکم بیخیال تر بشی سرگرم بشی با یکی دیگه صحبت کن هرچند دیگه هیچکس مثل اون نمیتونه بفهمه ولی من مطمئنم ی روز میاد صبر داشته باش 

ولی این میگه دیگه نمی‌خوام بزار تمومش کنیم ب مامانمم زنگ زده  کلی بحث کردن بخدا خواب خوراک ندارم منم مثل توهم طاقت یک لحظه دوری رو ندارم باحالی هیچ تقصیری من نداشتم خودم رفتم پیش قدم شدم چون اصلا طاقت ندارم  

الان مطمعنی اون دختره هنوز هستش؟؟ ببین عزیزم الان داغی منم همینم  با حالی انقد خودم درد میکشم ...

نمیدونم ولی فالوش داره

خدانکنه عزیزم اینطوری نگوفدای دلت شم نگواینطوری