2777
2789
عنوان

قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 44 پست
قوربونت بشم درک میکنم  نامزده خالته غریبه که نیس ولی خب مشخصه حساسه روت پس کاش میگفتی ولی توازد ...

بخدا هیچ کدوم از این کارا انقد ارزش نداره بخواد انقد زجر بکشیم دقیقا مثل این میمونه یکبار میمیرم و زنده میشیم 

چه میشه کرد زندگیه دیگه ی روز میبینی انقد حالت خوبه داری غرق میشی تو خوشبختی ی روز میبینی خودت با چشمای خودت میبینی داری میمیری کاری از دستت بر نمیاد

ولی می‌دونی من بهش زنگ زدم حتی ب پدرشم زنگ زدم پیامم بهش دادم آنتن نبود هرچیزی بود نگرفت شماره هاشون الان من نمی‌دونم چطور نظرشو جلب کنم میگه انقد گفتی تکرار نمیشه دیگه باور ندارم قسم خوردم دیگه هیچ وقت هیچیزی رو ازش پنهون نکنم ولی نمی‌دونم چیکار کنم باورش شه نره 💔

نمیدونم ولی فالوش داره خدانکنه عزیزم اینطوری نگوفدای دلت شم نگواینطوری 

ناراحت نباش عزیزجانم خدا بزرگه همچی درست میشه 

دلتو بسپار به خدا هرشب آیت الکرسی بخون خیلی دلت آروم میگیره با خدا راز و نیاز کن خیلی آروم میشی من شبایی حس میکنم دیگه ته خط رسیدم دلمو میسپارم ب خدا خدا بهترین هارو میچینه‌ واست

اگه میتونی با یکی جنس مخالف دوست شو فقط ب عنوان یک دوست شاید سرگرم شی یادت بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ قربون دلت خواهر ...  می دونم چه سختیایی کشیدی

فدای تومهربونم بروپیشش باهاش صحبت کن خواهش نکن چون اونطوری بدترلج میکنه فکرمیکنه تومقصری منتقی براش دوباره توضیح بده بگوسوتفاهمه منم نمیخوام بخاطرش گندبخوره تورابطمون

فدای تومهربونم بروپیشش باهاش صحبت کن خواهش نکن چون اونطوری بدترلج میکنه فکرمیکنه تومقصری منتقی براش ...

صدبار تو پیام بهش گفتم خواهش میکنم 🥲

می‌دونم همیشه سر ایکنه داره باورم میشه از دستش میدم گریه میکنم و نمیتونم منطقی باهاش حرف بزنم مقصر هم نباشم فکر می‌کنه مقصرم 

از یکطرفه زنگ زده ب مامانم اینا دیگه اجازه ندارم برم بیرون با حالی نامزدمم هس بخاطر یک لحظه عصبانیت زنگ زده بحث کردن 😔

بخدا هیچ کدوم از این کارا انقد ارزش نداره بخواد انقد زجر بکشیم دقیقا مثل این میمونه یکبار میمیرم و ز ...

دقیقا میفهمم چی میگی بگوباشه ولی بیاحداقل رودروحرف بزنیم میدونم عصبانی بیاتامنطقی برات توضیح میدم قانع میشی بعدتوضیح بده بگودیگه تکرارنمیشه اگه شداونوقت برو

صدبار تو پیام بهش گفتم خواهش میکنم 🥲 می‌دونم همیشه سر ایکنه داره باورم میشه از دستش میدم گریه میکن ...

دقیقامنم وقتی مقصرم نباشم بخاطرخواهشام واحساساتم مقصرجلومیکنم اونم کاری بکنه من معذرت خواهی میکنم 

دقیقا میفهمم چی میگی بگوباشه ولی بیاحداقل رودروحرف بزنیم میدونم عصبانی بیاتامنطقی برات توضیح میدم قا ...

ممنونم از همدردیت قربونت برم 

انشالله خدا به دلت آرامش بده بری کنار کسی ک لیاقتت رو داشته باشه تو لیاقتت بهتر از ایناست مطمئن باش در حدت نبوده 

بهش فکر نکن سعی کن خودت و سرگرم کنی هرشب میخوای بخوابی آیت الکرسی بخون آرامش میگیری

برو بخواب عزیزدلم فکرتم درگیر نکن 

دقیقامنم وقتی مقصرم نباشم بخاطرخواهشام واحساساتم مقصرجلومیکنم اونم کاری بکنه من معذرت خواهی میکنم&nb ...

دقیقا اگر با کمال قاطعیت حرف بزنی قطعا باورشون بشه جلوی یم کرد همیشه باید قوی وایسی ضعیف شدی باختی من اینارو می‌دونم ولی هیچ وقت برای خودم اجرانکردمش اگر منطقه برای خودمم اینجوری بود شاید انقدر درد نمی کشیدم

ناراحت نباش عزیزجانم خدا بزرگه همچی درست میشه  دلتو بسپار به خدا هرشب آیت الکرسی بخون خیلی دلت ...

فداتشم عزیزم موافقم بخاطرحضورخداس که تاالان دووم اوردم چون جوری بهم لطف داره که شرمندشم 

ولی درموردیکی دیگه ترجیح میدم تنهابمونم جزاون کسی نمی تونه بیادتوقلبم الان درظاهربه کارام هدفام به خودم میرسم ولی ازدرون وداغونم هرکاری میکنم هست یه لحظم ازسرم نمیره ۹سال عاشقشم

ممنونم از همدردیت قربونت برم  انشالله خدا به دلت آرامش بده بری کنار کسی ک لیاقتت رو داشته باشه ...

فداتشم توم همینطور نگران نباش هیچ عشقی به این آسونی تموم نمیشه مطمعن باش برمیگرده

فداتشم عزیزم موافقم بخاطرحضورخداس که تاالان دووم اوردم چون جوری بهم لطف داره که شرمندشم  ولی د ...

می‌دونم درد کمی نیست بعضی جاها دیگه از شدت درد و خستگی آدم توان ایستادن نداره

ولی اتفاقی یه ک افتاده قطعا در حد تو نبوده در حد خوبیای تو نبوده لیاقت تورو نداشته ک باحالی انقد تو عاشقش بودی رفته هدف های بهتری برای خودت پیش رو داشته باش 

تمرکزت رو بزار روی چیز دیگه اگه ی هدفی رو به کار بگیری قطعا حس خوب ازش بگیری اونم کم‌کم از ذهنت یکم فاصله میگیره اگه یجا بشینی بهش فکر کنی داغون تر میشی سعی کن ی کاری رو ادامه بدی سرگرم شی حالت خوب بشه

فداتشم توم همینطور نگران نباش هیچ عشقی به این آسونی تموم نمیشه مطمعن باش برمیگرده

فدای تو عزیزجونم ممنونم از اینکه وقتتو گذاشتی 

هروقت خواستی من هستم باهات حرف بزنم هروقت دیدی دلت گرفته نیاز به صحبت داری ب من پیام بده ،، من هستم پای دردودلات❤️

فدای تو عزیزجونم ممنونم از اینکه وقتتو گذاشتی  هروقت خواستی من هستم باهات حرف بزنم هروقت دیدی ...

مرسی عزیزم همچنین ممنونم ازمحبتت توم همینطورعزیزم توم الان برواستراحت درست میشه همچی❤️😘