yoyo2223 مدیر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 676 عنوان چرا | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 33 پست سلامیه پسره هست مغازه داره مغازش دقیقا تومسیرمنه بعدمیدونه متاهلماچون صدبارهمسرموکنارم دید بعدهرسری زل میزنه بهم منم سرهمین اکثراازاون ورخیابون میرم تانبینمش هولو بعدیباربادوستم داشتیم میومدیم گفتم بیاازاون طرف بریم گفت چراقضیه روبهش گفتم گفت نبابابیابریم ببینم رفتیم بعددوستم پرروه ردشدیم بعدمیگه یویوواقعاادم هولیه اون زل زده بودبه تومن هرچقدربااخم زل زدم بهش بیخیال نمیشدبچه پرروبعدبرگشت پشت سرمونونگاه نکرددیدنه طرف تاماازدیدخارج بشیم زل زده به من بعد من سرهمین همیشه اراون طرف خیابون میرم نبینمش یروزعجله داشتم بدوبدومیرفتم باسرعت اومدازبغل دستم ردشدیه چیزی گفت متوجه نشدم بعدهربارم بیرون کنارهمسرم میبینتم زل میزنه فوش میده سردرنمیارم چراابنکارومیکنه 1403/03/21 | 04:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yoyo2223 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 676 ببین آدمای اینجوری کلا جرات ندارن بیان جلو و فاصله رو رعایت میکنن منم همین فکرومیکردم وازاون طرف میرفتم تانبینمشم ولی پروترشده اونروزتومحل عجله داشتم بدوبدو میرفتم دیدباسرعت اومدیه چیزی گفت وردشدکه متوجه نشدم
yoyo2223 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 676 آره اون فهمیده شما میترسین من ترسونیستمافقط بخاطرآبرومیترسمو چیزی نمیگم
اینازایدین عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4815 من ترسونیستمافقط بخاطرآبرومیترسمو چیزی نمیگم همین حالا چاره ای نیست بی تفاوت رد شو انگار این میست
tmbh عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1714 اره بهش گفتم گفت چی بگم بهش نمی تونم دعوا کنم که نصف اون خیابون مغازه های اوناس من تنهام اوناهمگی می ... بآورم نمیشه هیچ عکسالعملی نشون نداد همسرت