2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 125 پست
ممنون.🌹 لطفا دعا کن خدا به هر کی میخواد بده ، روش جلوگیریم و عوض کردم ، انشاالله خدا بهم رحم کنه ، ...

تنت سلامت عزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال دخترم مدرسه میره و من بیشتر استرس دارم. انشاالله که اوضاع بهتر بشه. خداروشکر وقت میذارم ...

دخترت باید مستقل بشه کم کم دخترمنم اول دبستان کاراشو خودش میکنه دومی هم ۵ سالشه اونم خودش کاراشومیکنهبچه های بزرگترت مستقل بشن کارات راحت میشه

دخترت باید مستقل بشه کم کم دخترمنم اول دبستان کاراشو خودش میکنه دومی هم ۵ سالشه اونم خودش کاراشومیکن ...

مثلا چه کارایی منظورتونه . الان دختر من بره کلاس اول چه کاراییش رو خودش میتونه انجام بده

مثلا چه کارایی منظورتونه . الان دختر من بره کلاس اول چه کاراییش رو خودش میتونه انجام بده

الان دخترت ۶ سالشه براش ویدیو های الفبای زبان دانلود کن بریز توفلش بذار از تلویزیون ببینه موقع مدرسه کاملا زود یادمیگیره بعد مدادپاک دفتر بده دستش بگو روزی بیست تا مثلث مربع مستطیل برات بکشه که موقع مدرسه دستاش روان بشه توکشیدن کارایی که میتونه انجام بده که تکلیف داره موقع مدرسه خودش تکالیف روحل کنه نه شما