2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 125 پست
چقدر خوشم میاد اینقدر بچه😁💕خدا حفظشون کنه  میگذره سخت نگیر یه چند تا پیج آمریکایی هست هی بچ ...

ممنون🌹 اره باید همینکار رو بکنم. منم به خاطر بچه ها از زنگی تو اپارتمان دست کشیدم و یک خونه ویلایی ساختیم. تو حیاط تاب و دوچرخه و اسکیت و اسکوتر و هر چی بگی خریدیم و گذاشتیم. اما بچه های حالا قدر نمیدونن . ما قبلا یک دوچرخه داشتیم با خواهرم انقدررررر بازی میکردیم که نگو. اما الان چی خونه ها پر اسباب بازی ، بچه ها پای گوشی و تی وی و لپتاپ به فیلم دیدن

واااای خدا عین منی یه دو نیم ساله یه ده ماهه منم می‌خوام برم قرص اعصاب بخورم کم آوردم پرخاشگر شدم شد ...

من یکجوری داد مینم گاهی پایه ی خونمون میلرزه. تازگی دارم خودم و کنترل میکنم. با ذکر  بچه ها چه گناهی کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم درکت میکنم  کاملااا منم الان از پادرد نمیتونم بخوابم، بخدا امروز انقدرر کارداشتم توخونه که نگو یه بچه ۶ سال و۲ سال دارم ، تو چون نوزاد داری بخاطرهمین سختت میشه ازنظرمن سعی کن زیاد سخت نگیری قرار نیست که خونه همیشه برق بزنه فدای سرت ، هرکسی هم پشت سرت حرف زد ، خرِ ، بذار بگن فلانی خونش به هم ریختس به درک ، اصلا خودت وخسته نکن 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

من پیشنهادی ندارم

فقط اومدم بگم خدا قوت

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ممنون🌹 اره باید همینکار رو بکنم. منم به خاطر بچه ها از زنگی تو اپارتمان دست کشیدم و یک خونه و ...

دوره زمونه عوض شده ما هم الان برا بچه مون همه چی خریدیم 

دلیل نداره روشون منت بذاریم که قدر نمیدونن

خدا نکنه مردا هم یه ذره کمک بکنن به آدم. شوهر من هنر بکنه بچه هارو میبره باخودش حموم من به همونم راضیم اونم وقت میگیره به هرحال

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

[QUOTE=342263233] از این به بعد همین کار رو میکنم. ولی بسیار واضح میگن مثلا فلانی بلند شو یک سینی چای بریز😒 ادم ...[/QUOTE

امان از دست این خانواده شوهر چرا اون لحظه فکر نمیکنن دختر خودشونم بود همین رفتار رو میکردن 

باید سیاست داشته باشی عزیزم یه وقتایی کمک بده به هر حال عضوی از اون خانواده هستی ولی مثلا یه وقتایی از همون اول مهمونی بگو خیلی کم درد و پادرد هستم نمیتونم سرپا وایستم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
[QUOTE=342263233] از این به بعد همین کار رو میکنم. ولی بسیار واضح میگن مثلا فلانی بلند شو یک سینی چا ...

دو تا دختر دارن. واضح میگن تو مثلا کمر دردی برو بشین. ولی دوتا عروس رو نمیتونن بیکار ببینن

دو تا دختر دارن. واضح میگن تو مثلا کمر دردی برو بشین. ولی دوتا عروس رو نمیتونن بیکار ببینن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دوره زمونه عوض شده ما هم الان برا بچه مون همه چی خریدیم  دلیل نداره روشون منت بذاریم که قدر نم ...

منت نذاشتم. میگم دیگه به بازی اهمیت نمیدن و واسشون ارزش نداره