2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 25 پست
نمیدونم خب. چون مشخص نیست. چون ب دوستم‌همونی ک بدون اطلاع من رفته جلوشو گرفته و حرف زده باهاش ک فلان ...

ب نظرم یه مدت خیلی طبیعی رفتار کنین نه بی محلی کنین نه خیلی تحویل بگیرین اگ از شما خوشش بیاد خودش میاد طرفتون 

یه مدت ذهنتونو از فکرش آزاد کنین تا ببینین چی پیش میاد 

ب نظرم یه مدت خیلی طبیعی رفتار کنین نه بی محلی کنین نه خیلی تحویل بگیرین اگ از شما خوشش بیاد خودش می ...

داریم میخوریم تو تعطیلات تابستون. فقط چند روز آخر امتحانات پایان ترم داریم‌. دیکه بعد از اون همو نمیبینیم. خب نمیتونم دیگه تحویلش بگیرم. پیامایی که به دوستم داد جلو اون منو شرمنده کرد. من تعریفشو کرده بودم. و حتی دوستمم فکر کرد دختره از من خوشش میاد با اون نگاهش. ولی خب همه چی برعکس شد. الانم بی توجهی کنم و تحویل نگیرم بهتر نیست؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داریم میخوریم تو تعطیلات تابستون. فقط چند روز آخر امتحانات پایان ترم داریم‌. دیکه بعد از اون همو نمی ...

تحویل نگیر 

اون اگ بخادت مطمعنن از طریق دوستت پیگیرت میش اگ هم نشد خب بیخیال دیگ 

اخه علاقه باید دوطرفه باشه تا به رابطه درست شکل بگیره

داریم میخوریم تو تعطیلات تابستون. فقط چند روز آخر امتحانات پایان ترم داریم‌. دیکه بعد از اون همو نمی ...

بهش بی محلی کن انگار اصلا وجود نداره اگر واقعا حسی به شما داره خودش میاد با این اوصافی که شما گفتید فکر نمیکنم به درد شما بخوره دیگه کسی هم واسطه قرار نده اگر هم خودش آمد دلیل کاراش بپرسید وواضح باهاش صحبت کن

تحویل نگیر  اون اگ بخادت مطمعنن از طریق دوستت پیگیرت میش اگ هم نشد خب بیخیال دیگ  اخه عل ...

درسته. 

دوستاش حسابی گوشش رو پرکردن. دیگه احتمالش خیلی کمه بینمون چیزی شکل بگیره. منم خب برای حفظ غرورم حتی دیگ بهش نگاه هم نمیکنم. سمتش نمیرم... ولی فک نکنم نتیجه‌ای بده یا ذهنش دیگ درگیر بشه... نتیجه میده!؟ نمیده!؟

بهش بی محلی کن انگار اصلا وجود نداره اگر واقعا حسی به شما داره خودش میاد با این اوصافی که شما گفتید ...

نه بدرد هم نمیخوریم. خیلی بچه طوره. مشخص نیست چی میخواد. دوستاشو ترجیح داد بهم. منم دیگه پیگیرش نمیشم. ب هیچ عنوان. کاری هم بهش ندارم. امیدوارم خوش باشه.. ولی بنظرت فکر میکنه ب اتفاقی ک بینمون افتاد؟ چیزی میاد تو دلش یا ذهنش!؟ 

به درد شما نمیخوره چون رفتاراش با طرز فکر شما خیلی متفاوت هست بهش بی محلی کنید شاید غرور گرفتتش

آره، خودمم حس کردکدغرور گرفتتش و هیجان داره. حس کردم اعتماد بنفسش بالا رفته و باورش نمیشه ک ی پسر ازش خوشش اومده! با این حال نمیدونه چجوری رفتار کنه. رفتار یه دختر بچه رو داره ک خوشش اومده از این شرایط ولی دوست داره لجبازی و قهر کنه‌. حرفای دوستاش هم بماند ک ضد من هستن.