2777
2789

نمی‌دونم این روز ها برای کدوم دردم بنالم 

برای کدوم دردم دارو و دوا بخورم 

برای میگرنم

برای افسردگی شدیدم

برای تخمدان پلی کیستیکم 

برای رفلاکس معده ام 

واسه کدوم؟ 

دیگه بدنم نمی‌کشه از خوردن اینهمه دارو 

دیگه نمی کشم 

نمی‌دونم تو ۲۰ سالگی برای اینا گریه کنم یا برای آیندم که دود شد رفت هوا 

واسه کدوم... 

نکنه بعدا بچه دار هم نشم سر تنبلی تخمدان و کیستم؟

خوب میشم؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مقدوره برات کمرتو بزار افتاب بخوره هرروز یه ساعت رو شکم دراز بکش کمرت رو به افتاب مستقیم باشه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

واسه تنبلیت راهکار هست اگر. انجام بدی

روز اول پریودت خداقل حمام نکن

به شکمت موقع پریودی روغن بمال

موقعی که پریود شدی سه روز اول کاچی با روغن طبیعی و شیره انگور درست کن بخور

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
اگه مقدوره برات کمرتو بزار افتاب بخوره هرروز یه ساعت رو شکم دراز بکش کمرت رو به افتاب مستقیم باشه

ممنون عزیزم 

واسه تنبلیت راهکار هست اگر. انجام بدی روز اول پریودت خداقل حمام نکن به شکمت موقع پریودی روغن بمال ...

ممنون عزیزم 

منم ۲۱ ام تنبلی  تخمدان دارم  . تازه جزو دسته چاق هم نیستم ۶۰ کیلوام ۱۶۷ ام قدم تازه یه سالم اقدامم 😂 بعد فهمیدم شوهرمم مشکل داره ک اون دارو خورد برطرف شد تا ببینیم کی نی نی دار میشیم تازه از دورم همه میگن بابا شما خوبین مشکل ندارین و این حرفا 😂 نمیدونن چقدر پول دارو میدم باز خوبه تکمیلی دارم نصفشو هر ماه واریز میکنن . هیچکس بی درد نیس خدا همه چی هم یه دفعه ب همه نمیده 

همه چی ب وقتش درست میشه 
خواهر منم میگرن دارم همسن شمام هستم تنبلی تخمدان و افسردگی هم دارم هیچ دلخوشیم ندارگ شما برای میگرن ...

می‌فهممت😞

سیمیوال 

پرانول 

ملاتونین 

با سه تا قرص دیگه که الان یادم نیست اسمشونو 

ولی کنترلش بیشتر با سیمیوال و پرانوله