2777
2789
عنوان

بنظرتون عروس هلندی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 28 پست
ببین عزیزم من عروس هلندی دارم ،،اگه میخوای بگیر و نترس

میترسم بگیرم هم خرجش بالا باشه هم دسشوییش بو داشته باشه و هم ی روزی فرار کنه بره

ولی با این همه ترسم باز عاشقشم😩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقش میشه  اگه خواستی برات توضیح میدم چیکار کنی

وای حتما اگر بتونی ی دنیا ممنونت میشم از شرایط نگهداریش خرجش و هرچی که میدونی ⚘️

خدایا شکرت بلاخره یکی پیدا شد بتونه کمکم کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

میترسم بگیرم هم خرجش بالا باشه هم دسشوییش بو داشته باشه و هم ی روزی فرار کنه بره ولی با این همه ترس ...

آره خب اگه جوجه بگیری سرلاک میخوره تا مدتی

بعد اینکه هر روز باید جاشو تمیز کنی که اصلاً کار سختی نیست 

کمی که بزرگ شد به جای سرلاک دون خور میشه ،،البته میوه و سبزی و تخم مرغ هم میخوره

آره خب اگه جوجه بگیری سرلاک میخوره تا مدتی بعد اینکه هر روز باید جاشو تمیز کنی که اصلاً کار سختی نی ...

جوجه منظورم ۱ ماهه هست 

برای شما چند وقتش بود که گرفتینش؟

سرلاک یعنی چی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سوالی داری بپرس با کمال میل کمکت میکنم

هرچی که خودتون درموردش میدونید بگید

ممنون🌱

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچی که خودتون درموردش میدونید بگید ممنون🌱

چشم عزیزم ،،ببینید میتونی تو اینترنت هم کلی اطلاعات راجع به نحوه بزرگ کردنش پیدا کنی من اصلا از کسی نپرسیدم و بلد هم نبودم تنهایی خودم یه جوجه که یه دونه مو رو بدنش نداشت رو بزرگ کردم 

الان عکسشو برات میذارم

من چن ساله دارم  چن تان  همشونم ازادن  با همه دردسر و سر صداشون و‌تمیزکاریای یکسره ...

از شرایط نگهداریشون میگی از خرج و غیرهه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از شرایط نگهداریشون میگی از خرج و غیرهه

هروز باید اب تازه بزاری 

ظرف اب و دون همیشه تمیز نگه دار خیلی مهمه چون ریه ضعیفی دارن زود مریض میشن 

قفس ک کثیف میکنن زود ب زود تمیز کن 

ی دماسنج بزار تو جایی ک هست دمای مناسب عروس ۲۸تا۳۰هست 

پیشش اصلا عطر اسپری نزنین 

از غذاهای خو‌دتون روغنی شوری شیرینی اصلا ندید کبد ضعیفی دارن 

غذای روزانه ارزن کتان هست

هفته ای چن بار تخمه چون تخمه هم چرب هست 

پیششون جیغ نزنید نترسونیدشون چون خیلی ترسوان 

پرنده احساسی هست زیاد تنهاش نزاری 

باهاش حرف بزن بازی کن 

غذاهای متنوع بده 

جوانه گندم عدس ماش ،سفیده تخم مرغ،سیب زمینی کبابی،هویج ،ذرت،سیب، بروکلی،کینوا پخته،لوبیا سبز ،فلفل سبز خوبه براشون

هفته یکبار با اسپری اب بهش اب بپاش که شپش نگیره فقط اب به صورتش نزن

هروز باید اب تازه بزاری  ظرف اب و دون همیشه تمیز نگه دار خیلی مهمه چون ریه ضعیفی دارن زود مریض ...

مرسی خیلی خیلی ممنون❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40