2777
2789

آسانسور دقیقا کنار واحد ایناس 

اینم پادریشو انداخته جلو درشون 

خدا شاهده ما کلا خانوادگی بخوایمم از آسانسور بیایم بیرون از رو پادریشون میپرسم اصن پامون نمیزاریم رو پادری شون ، پسر و شوهرش میان پاشونو میزارن رو پادری شون فک میکنه ما میزاریم 

روزی چند بار پادریشو محکممممممم میکوبه به نرده ها تا خاکش بریزه 

وقتی میخواد کفشاشو بپوشه از یه متری ول میکنه صدای خیلیی بلندی میده 

خیلیییی آدم مردم آزاری،  میره در همسایه هارو میزنه میره خونشون 

مثلا ساعت ۸صبح ما خواب بودیم رخت خواب پهن بود ، میومد زنگ میزد میومد مینشیت تو بدون اینکه بهش تعارف کنیم 

یه مدت خونه ماهم میومد ، دیگه بهش رو ندادم نیومد 

دلم میخواد برم جرششششششششس بدممممم 

بگید چطوری متوجهش کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ففط میتونم بگم چقدر بی فرهنگ 

در ها رو چرا میزنه😬

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

کفشاش چطوری اینقدر صدا میدن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
مورد اول زیاد مهم نیست ولی اینک میاد خونه کسی یدفعه ای خب یجوریه دیگ

ببین این نرده ها هستن که کنار پله ها هست ، میکروبه به اونا بعد صدای بمب میده 

وقت و بی وقت این کارو میکنه 

ساعت ۱۰ شب ، ۳بعداز ظهر 

سر طهر 

بعد جالبه همه ی این کارارو میکنه بعد میره مسجد و روضه نماز میخونه😐

این باز خوبه گفتی ما یه همسایه داشتیم 

هرشب ساعت 3 انگار پیک نیک پرت میکنه زمین خکنه میلرزه وقتی در باز بسته میکته نصف شب از تو پنجره با داد با پسرش حرف میزنه داد داد

پسره دختر میاره. خونه صدای کارشون تا پایین میاد 😐اتاق من زیر اتاق ایناس قشنگ واضح صدا میاد

😐😂وسواس نداره مگ چقد گرده خاک داره عی میکوبنه اصلا با جارو میشه درستش کرد

مرص داره دیگه 

مرض 

بعد جالبه همه ی این کارارو قبل اینکه بره مسجد و روضه نماز بخونه انجام میده