2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قدم بلنده عوضش سینه هام کوچیکه

خواهر هرکی یه مشکلی برا غصه خوردن داره بی خیال

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

سخت نگیر

همسرم میگه مهربون که باشی معقول که باشه رفتارت زیباترین شخص دنیا دیده میشی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خوبه کوچولو و بغلی❤

خیلیا این قدو میپسندن ۱۵۵ خوبه ۱۵۰ دیگه خیلی کوتاهه

میگن نازن تو بغل جا میشن ❤

یه کفش لژ دار یا پاشنه دار بپوش حداقل تا ۱۶۰ بیای یا کفی بزار تو کفشت دو سانتم از اونور بالا بیای 

چند سالته سن رشدت تمومه؟

🫶

وای چقدر ازین کلمه ر..... بدم میاد تو هر تاپیک هم میریم توی هر کلیپی میبینیم یا بچه‌ها و جوونا همش بکارش میبرن

بابا با این کلمات دارین نشون می‌دین ادب ندارین راحت حرف زدن خوبه اما نه بی ادبی 

ادب خانوادگی احترام خودتون کجا رفته ؟!؟!

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اره من ۱۵۰ هستم خیلی کوتاه و غیر معمولیم  خودم میدونم

ناراحت نشییییینااااا

یجام یکی میگف جاریش قد کوتاهشو مسخره کرده

من قدم خیلی بلنده یکم غیر معمولی 

رفتم تو تاپیک دلداری بدم استارترو دیدم یکی نوشته پای درخت بلند میرینن🤭😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

معنیش تغییر کاربری داده به معنای گند زدن😔😭😂❤

انصافاً قشنگ نیست.... 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اره من ۱۵۰ هستم خیلی کوتاه و غیر معمولیم  خودم میدونم

وای ببخشید منظورم حالا اینم نبود💔😐🙂اشتباه کردم حقیقتا میخواستم فقط به استارتر امید بدم😭😂❤

ببخشید باز❤🌹

🫶