2777
2789

چند بار پیش اومده از فامیلای خودم و شوهرم دعوت کردم یکی دوروز بیان دور هم باشیم 

و تو ذهنم برنامه ریختم ببریمشون فلان جا گردش و فلان جای دیدنی و... 

و وقتی اومدن و من برنامه هامو اجرا کردم عکس العمل شون برام خیییییلی عجیب بود (مثلا یکیشون همش میگفت میریم، بریم، نمیایم و... اصلا هم قصد رفتن نداشتا فقط رو عصاب بود) 

و الان ب خودم قول دادم برنامه نزارم گذاشتمم تو ذهنم اصرار نکنم ب اجراش و اصلا کسی و دعوت نکنم (مگه برای یک وعده) و با اون طرفم عمرا سفر نرم

نظرتون 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شاید مشکلی داره که شما ازس بیخبر بودی عزیزم 

مثلا چه مشکلی

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
نمیدونم عزیزم من خیلی ماوجه نشدم که شما کجا دعوتش کردین و چه شرایطی بوده شابد مشکل جسمی داشته شاید م ...

میتونست نیاد یا زود بره 

2790
2778
2791
2779
2792