2777
2789
عنوان

دیسک یا سیاتیک

118 بازدید | 15 پست

ببخشید کسی اینجا اطلاعات داره من 18 سالمه کمرم ضربه خورده درد میکنه یه چند ماهی میشه شب اول که ضربه خورد حدودا یکی دو روز درد میکرد بعد از چند ماه هی یه مدت درد می‌گرفت مخصوصا بعد از یه پیاده روی یا یه کار درد می‌گرفت حتی الان چند شب درد میگیره بعد حتی نمیزاره درست بخوابم به نظرتون میشه سیاتیک یا دیسک باشه یا هردوش🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیاتیک دردش از تو رون(پشت پا)شروع میشه میندازه به لگن و کمرت،وقتی راه میری حس میکنی استخون لگنت شکست ...

آره واقعا اصلا یادم رفت تا پام و رون حتی تا مچ پام هم مررسه ببخشید ولی باسن هم خیلی میکنم درگیره و درد میکنه انگار حتی گرفته باشه

برو دکتر  من دیسک دارم ولی اینو باید دکتر برات تشخیص بده اینجا کسی نمیدونه

اگه بگه دیسک دارم باید چیکار کنم 😓تا من وقتی عصبانی و ناراحت یا استرس میگیرم مث الان درد میگره ببخشید شماهم مدوارم دیسکتون که دارید درد میکنه یا هی میگیره ول میکنه یه مدت بعد دوباره

درد سیاتیک و دیسک کمر بیشتر میزنه ب پا تقریبا پا آدم بی حس میشه اولین فرصت ب. mriبده

بی حس میشه؟ نمیدونم فقط میدونم درد میکنه تا پام هی کش میارم تا یکم آروم شه

نترس ایشالله چیزیت نیست ته تهش اگر هم دیسک باشه  با چند جلسه فیزیوتراپی و استراحت دردت خوب میش ...

ممنونم ایشالا واقعا که نیست این دردش هم هی چون خوب میشه پشت گوش انداختم شما میدونید درد دیسک مداومه؟