2777
2789
عنوان

ری*دم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشی که از تو حموم هم کرم میریزه یه داداش آرمانی و ایده آله

داداشی که با sms میره توو مخ چی؟؟؟خودش میگه هنوز اسمی برای این مدل آزار پیدا نشده

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

دقیقاا گف فکر نمیکردم انقدر زور داشته باشی🤣🤦🏻‍♀️

چحووری از تو حمام رف رو مخت واقعاا😂😂

ولی طفلی اخه فک کن تو حمامی بعد یهو تقق شیشه مشکنه😑😂😂😂

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اشکال نداره در عوضش میتونی از فرصتای باقی موندت برای پیدا کردن یه کارتن و پارک خوب استفاده کنی❤️

کاملاا موافقم😂😂

ولی برخلاف انتظارم بابام اومد گف یااا ارام باش بچه خودتو کنترل کنن

همشون میدونن من عصبی میشم بدجور میشم پس گردن داداشم افتاد ک چرا کرم میریزی😂😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!