2777
2789
عنوان

کیا مریم حیدر زاده رو یادشونه؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 34 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام بهونه ی قشنگ من برای زندگی اره بازم  منم همون دیوونه ی همیشگی

فدای مهربونیات چه میکنی با سرنوشت

دلم برات تنگ شده بود این نامه رو واست نوشت

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

الان در چه حاله پسرخالت

ازدواج کردیم هر دو .....هر کدوم دوتا بچه داریم 

خیلی دلم میخواد بدونم یادشه اون روزا رو یا نه ....

یه اتفاقاتی افتاد خانواده هارو از هم دور کرد .....

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
فدای مهربونیات چه میکنی با سرنوشت دلم برات تنگ شده بود این نامه رو واست نوشت

منم فقط همینو بلدم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

[QUOTE=342227104]فدای مهربونیات چه میکنی با سرنوشت دلم برات تنگ شده بود این نامه رو حال 

حال منو اگه بخوای 

رنگ گلای قالی‌ه جای نگاهت بدجوری تو صحن چشمام خالیه

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
آخه بنماند هیچش الا .....رو درک نمیکنم بنماند یعنی چی؟؟؟؟؟

هرچه داشت هم غلطه🚶🏼‍♀️هرچه بودش 

خب اقتضای وزنه دیگه 

میتونی به جای ب، ک بخونیش 

اما جدای از این حرفا 

مریم حیدر زاده فوق العادس🚶🏼‍♀️🥺🥺

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

سلام بهونه ی قشنگ من برای زندگی اره بازم  منم همون دیوونه ی همیشگی

😀😁اره خخخ یادم افتاد

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
من اصلا صداشو دوست نداشتم🙃

قشنگه🚶🏼‍♀️

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اخه یادم آهنگ این شعرش در اومده بود اونقدر همه جا پخش میشد که همه حفظ شدن

تازه من فقط همون خط دومو بلدم..............ولی دورانی داشت............گذشت  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز